• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    BARTUC: sup babr je HOTA?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sup barbina je OP as fuck :-D rozdil mit ji nebo nemit je to, ze na gr 65 bud cela parta umre na arkanach, nebo cela parta v pohdoe stoji v akranach a mydli elitky :-D fakt prdel
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nemáte někdo otevřenej poslední Q v sezóně? Chci farmit matroš přes templáře a to je otevřený až tam..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    DIOM: ani s tim xichtem
    DIOM
    DIOM --- ---
    JADE: pardon..ale v tomhle modelu bych nevylezl ani doma z ložnice :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vzdycky rad hral za wiznu,monku a hunterku,to jsou kocky.
    naopak barbarku,doctorku a saderku bych v posteli asi nechtel :D
    JADE
    JADE --- ---
    jeste tam byla hodne sexy demon hunterka a tyrael :)
    JADE
    JADE --- ---
    kdybyste se radeji misto honeni paragonu venovali socializaci s opravdovymi monky :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    ok kuci diky za rady. Kdyby mel nekdo nejake pripominky k buildu tak uvitam :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: mno jak pise claven... na hota barbinu se tahaj oba, trapku bych uprednostnoval za kazdy situace, pain enhancer se vyplati na vyssi gr...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Earthquake hopsanie je zábava, nejakú dobu som ho hral, ale je slabšie ako Furious Charge build a ten je zase slabší ako WW. Aktuálne je myslím top HotA barb, ale to je zase (pre mňa) dosť nuda.
    DWAY
    DWAY --- ---
    no nic du doskladat hellfire amulet.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ja nejedu furious charge build ale ono to tak nejak popadalo :-D Ted si delam zalusk na earthquake hopsani. Mam 2/4 a lut socks. A pak mozna nakdy wastes set a bul khatosky.

Zkusim pohledat ty shouldery. Ale kdyz tady ty sou ancient :-D A ukostkovat furnance :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Mno, máš pred sebou dlhú cestu :p.
    Určite by si mal mať Vile Ward shouldery, keď ideš Furious Charge build, Hellfire Amulet na krku, v ring slotoch Focus/Restraint, v kocke vo weapon slote Furnace. Tým by som začal. Potom môžeš dávať GR 30+ a vylevelovať si legendary šutre na rank 25.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CLAVEN: *bleedujúcich, mobil sorry
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Mne akurát Pain Enhancer nepripadá na WW barbara nejak super, pokiaľ nepushuješ GR 55+.
    Do GR 50 to padá moc rýchlo na to, aby okolo teba bolo stále dosť bleedujúcicg mobov plus pri dobrom geare sú tie AS breakpointy na Dust Devils také, že ti pár percent AS nepomôže.

Ja idem Bane of the Trapped, Taeguk a Bane of the Powerful.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tos mi ale vubec nepomoh :-D Mam oba totiz.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: oba :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je lepsi pro barbara pain enhancer nebo bane of the trapped?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja pres den nehraju skoro vubec, jen chvilku kolem obeda, ale muzem to testnout :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam