• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: sup barbina je perfektni a hlavne xp gain pro partu je nejvyssi moznej a kdyz malinko sunas xp, tak se v pohode dostanse na 100% uptime igonre painu a to je teprve ta spravna lahoda, ktera ti umozni behat bez problemu s full glass cannon dps vyssi gr bez umirani
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsem rozjel xp supp barba a kupodivu me to celkem bavi.jen jsem mel problem s fury,ale weapon master to vyresil
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    po zkompletovani light setu uz zase hraju diablo s usmevem :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ahoj nejaky HC hrac co by me vyexpil .-) jsem na nastence a online pripadne... Dikec :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: se nevytahuj joooo jako :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Aby vam za to Blizzard nenaplácal :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: TURBOHUD, bez nej ani ranu, hraju s nim posledni dve sezony a bez nej si uz hru nedokazu predstavit... pak jeste pouzivam zvetesenej kurzor pac na 4k rozliseni se ta mala mrdkky na 30 palcovym monitoru proste ztraci...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    K3BAB: uz padol vcera
    ENDER
    ENDER --- ---
    K3BAB: existuje nejakej addon do diabla? to jde? me to strasne sere, protoze coe se mi ztraci z listy buffu a je to celkem peklo..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    K3BAB: je ja mel dva a oba sem rozlozil :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAVARA: coz ja s crusem nemam ale koukal sem ze top crus gr66 ho nosi tak zjistuju info
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHEWBACCA: hodí se to, když máš možnost kombinovat elementy :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: takze pokud jedu holly skill tak na ctyri vteriny se mi zvysi damage toho skillu o 150-200% a pak se tam protoci dalsich 6elementu x4 vteriny? Rozumi tomu spravne ? To by mohlo bejt pouzitelny ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: na tom ringu ti rotujou jednotlivy elementy v usecich po 4 vterinach a v tom useku davas zvyseny dmg o 150 - 200% vsema abilitama s danym elementem (napriklad u monka exploding palm s runou inpending doom (cold runa) )
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    prosim jak mam rozumet tomuto ?

Gain 150–200% increased damage to a single element for 4 seconds. This effect rotates through the elements available to your class in the following order: Arcane, Cold, Fire, Holy, Lightning, Physical, Poison.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    800 ave ja :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo už to mám dík. jsi dobrej
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ooo bože nemůžu najít to animovaný video z RoS s goblinem, pomoc!!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: mno 69 sem zatim nebyl, ale predevcirem sme behali 67 a fakt pecka :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    nebo nějaký fast GR69 s tim že se skipujou packy a guardian :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: vubec :-) me d3 stale bavi hafo, navic ted kdyz sem konecne dropnul mad stone, tak uliana ma uplne jinej rozmer a i farmeni t8 riftu, ktery sem dycky strasne nesnasel me ted vylozene bavi a vubec mi nevadi behat je porad dokolecka :-) navic pokud se zadari, tak dneska dingnu 800 para, gze pak uz to bude jen lepsi a lepsi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam