• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    bude dnes nekdo hrat gr 60-65? ze bych vzal supp barba,potrebuju paragony a trenovat ho.
    cca od 19. hodiny
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CHEWBACCA: bane of trapka je najsilnejsi dmg gem celkovo a procuje sam seba, hra sa asi v kazdom dps builde
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CHEWBACCA: on ten gem procuje sam sebe od 25 lvlu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    (jsem naprostá lama oproti vám přiznávám tak prosím buďte hodní :-)) zeptám se uplně možná dementně ale rozmyšlím jestli používat gem Bane of the trapped nebo Taeguk (hraju cruse hammerdin) otázka zní: nejsem si zcela jist jestli Bane of the trapped - Increase damage against enemies under the effects of control-impairing effects by 15.00% se mě týká když nepouřívám skill kterej by dával control imparing resp. nevim o tom :-) dík za odpovědi a česky jak pro lamu :-).
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jj DoD WD byl uz pred patchem zabijak RG natoz ted :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: kazdopadne road to 1k stale trva a doufam, ze to zvladnu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja netaham zodiac, takze bez chrimsons setu nemam uptime na IP 100% ale na rifty kolem 60 - 65 to bohate staci, vejs uz to chce IP porad, gze prehodim na chrimsons a sem v klidu, sice -30% xp, ale zase se to pak beha rychleji, kdyz mi neumira parta :-) ale hodne me ted bavi swk monk, to je fakt prdel a je to krasna oddechovka, pac je to jen o dvou tlacitkach :-D

FORTRESS: tvuj dart wd je silena bestie, ale co sem koukal, tak je to hodne o tom jak to clovek hraje, protoez sem hral s typkem, co mel lepsi gear nez ty a daval tak polovinu dmg, ale nevim cim to bylo... nejvezsi hlina je to na RG, kterej padne behem okamziku s dart wd :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No mně teda sral hlavne na solo protože to byl hroznej glass canon a jak měla elitka reflect tak gg no re.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: me ten DoD bavil jen na solo,tohle je mi strasne proti srsti flusat jim primo do xichtu z pul centimetru :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já už mám toho darty WD celkem slušně vokoplýho, moc nevim co na těm zlepšit, kromě +7 as na DoD, co jsem koukal na top riftery tak choděj gr80+ i s horším gearem. Asi bude rozdíl těch 500 paragonů :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: pokud bych vymenil druhej cain set (ten lvl22) a hodil captain crimson,tak uz bych mel slusny CDR.ja jsem uptime uz i ted,ale je to na vterinu presny a jeste si nestiham vsechno tak hlidat.
    ale na to,ze jsem to hral asi hodinu a ze me tahaci supp crus nebavil,mi to myslim jde.
    taky premyslim vyzkouset dal ww na pravy a harpunu na levy mysitko.
    nafarmim DB,trochu bounty matrose a ukovam ancient gear aspon.
    na druhou stranu bych si mel asi pripravit i supp barba na vyssi,ikdyz 65 xp speed runy mi asi staci.
    stejska se mi po cc wd :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: sup barbina je perfektni a hlavne xp gain pro partu je nejvyssi moznej a kdyz malinko sunas xp, tak se v pohode dostanse na 100% uptime igonre painu a to je teprve ta spravna lahoda, ktera ti umozni behat bez problemu s full glass cannon dps vyssi gr bez umirani
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ENDER: cus
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsem rozjel xp supp barba a kupodivu me to celkem bavi.jen jsem mel problem s fury,ale weapon master to vyresil
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    po zkompletovani light setu uz zase hraju diablo s usmevem :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ahoj nejaky HC hrac co by me vyexpil .-) jsem na nastence a online pripadne... Dikec :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: se nevytahuj joooo jako :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Aby vam za to Blizzard nenaplácal :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: TURBOHUD, bez nej ani ranu, hraju s nim posledni dve sezony a bez nej si uz hru nedokazu predstavit... pak jeste pouzivam zvetesenej kurzor pac na 4k rozliseni se ta mala mrdkky na 30 palcovym monitoru proste ztraci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam