• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Me zas sere to ze se tri roky seru s paragon 800 a ted to maj lidi bezne za jednu sezonu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jo musim tu sezonu taky hrat,abych udelal aspon jednu a dostal ten sezonni bonus.stihnu to tyden pred koncem? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: jojo ta parta oficiru je fakt super, skuseny lidi hodne na pohodu a fakt to krasne odsejpa :-)

FORTRESS: hadej? :-D uz sem to dohodl, ze s tebou maximalne GR 69 :-P

SCHUNA: nekouikal sem na to na cely, pac sem v praci, ale obecne moc nechapu takovy ty vlny zajmu a nezajmu o hru. Me D3 a nebo obecne hry bavi z podstaty ty hry a z toho socialniho rozmeru (nerad hraju uplne sam) a pokud mam kolem sebe aspon jednoho fajn cloveka, kterej se mnou je ochotnej hru hrat, tak ji hraju a vubec me nezajima meta, nebo silny slaby, op postavy a tak... tahle sezona me bavi extreme i v tom, ze na monka je tuna zabavnejch buildu a je to fakt fajn a konecne se dostaly do popredi mlaticky na blizko. Nevim no, stejny sem to mel ve swtor, kde vsichni porad chteli chodit progress, top content a tak a me to bylo uplne putna, klidne bych chodil celej rok storycka, pokud k tomu budu mit partu fajn lidi... jsem ale asi divnej :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    BARTUC: Proč jsem u toho nebyl? :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Tu je to pekne vysvetlene, preco to nehram a asi to uz ani v s4 nepustim : https://youtu.be/ksapYDg0R9s
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: Jo v tom clanu je pár dobrejch hráčů :)

Jinak tohle mi teda poslední tejden v PoE chybí. Komunita žádná, solo, solo, solo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: ty tu prestan spamovat a koukej se vecer lognout, presli sme s ft do klanu co je moloch a celkem to tam jede, behaji se speed 67+ coz pecka a krasne to expi :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Preboha len to nie :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja nevim proc, ale me to porad bavi a cim vyssi mam para, tim vic me to bavi :-D asi sem divnej, ale vubec by mi nevadilo, kdyby tahle sezona byla aspon na pul roku :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    to me zajima :) ja mam asi 80hodin, po kterych me to uplne prestalo bavit (holt grindit dokola gr aby mi vyrostl para mi prijde trosku dementni)

prekvapil kamos, proti kterymu se povazuju za ultraparana s jeho 100 hodinama :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: joakle, mno to bych musel spocitat a to se mi nechce, nejak sem se s tema postavama rozsoupnul :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Keď si poklikáš na jednotlivé postavy, ukáže ti to, koľko si nahral za ktorú
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN:
    asi sem slepej, ale tam to nevidim. je tam videt komplet nahranej cas, nejen za sezonu tusim. Jestli ne, tak me oprav
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Si to pozri v profile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CHEWBACCA: hele ani nevim, ale hraju jen sezonu aktualne a para mam tusim neco kolem 840, nicmene haju jen po vecerech, vetsinou kdyz jde zena spat, takze zase tolik casu jsem tam nestravil asi
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: mi to prijde jako upgrade. Ze zlute zbrane ancient bul khatosku :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: zatim co se tyce setovek tak v kostce stoprocentni downgrade, johanu ancientni s dirou mi ale dala skoro hned.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BARTUC: brutal. Kolik hodin si hral tu seasonu?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    vim, ze to neni nic extra, ale presto se pochlubim. Konecne mam dosazenej jeden z cilu na tuhle sezonu, coz je GR 70 ve 4. Dali jsme i 71 s prstem v nose, ale kdyz sme zkouseli 72, tak to nejak zaclo blbnout a lagovat a nas barbar nedaval zadnou dmg, tak sme skipli 3 super rifty a pak uz se to rozpadlo :-/
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ENDER: ano HC je HC ....blizz by pak musel resit jestli vracet postavu kdyz nekomu spadne pripojeni na wifi , dalsimu kdyz spadne pripojeni jeho providerovi a tak dale ...a na to fakt nema ani cas ani zajem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam