• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: foreground aspoň 60+ :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: já sem s tim taky nikdy nehejbal a mam tam 150. A beha mi to na 8 let starym notasu no problem. krom teda pred tema dvema dny kdy se to skubalo asi vsem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak problem vyresen.skoro tyden jsem nehral znechucen,ze se mi to prapodivne trha.preinstalovana grafarna,directx,hra...mam rok starej komp,hodne slusnej a ostatni hry slapaly jak hodinky.
    no a vcera jsem si vsim,ze mam jakai snizeny foreground fps na 15 :D to nechapu,celou dobu jsem od prvniho nastaveni grafiky s nicim nepohnul.
    takze jsem dal 30 a tadaaaa!! kolik mate nastaveno vy?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: já včera crusader plvl 400, maly krok pro nolifery velky krok pro me :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FIREBIRD: a proto si kamarade spolu vzdycky docela pokecame a o tom to je. Ja vcera zahral s ondra_pata a jeho wdckem. Prestavalo me to taky bavit za cruse jelikoz to jak rikas byla uz jen honba za lepsima vecma ale vcera sem rozjel wdcko a ondra_pata mi s nim radi a hlavne to je hra kde prave i pokecame coz je super. Takze za me jeste diablo dostane sanci v podobe novyho charu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    p800 [x] GR60 solo [x] GR70 group [x] tímto děkuju Bartucovi a Huntovi.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    CHEWBACCA: ano to pokecani bejva problem, ze? :) Hodne casto hry vypadaji tak, ze se mlci i hodinu a to me osobne neskutecne sere :) Zvlast kdyz do toho pisu a vypada to jako monolog :)))

Jinak ja jsem vyhlasil asi pauzu, uz me to zase prestalo bavit. Je to furt a furt stejny, kdy se vladuje build a hledaji se lepsi a lepci veci byt jen o kousky. Ty hlavni veci se sezenou vesmes hned. Ale co, az zase budou nejaky novinky, rad si zahraju .)
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem vcera dohnal para 700 a nevim teda jestli se mi chce ta 800 nahanet ;P ikdyz vidim jak zoufale to je, asi rozjedu support monka narvu tema exp gemama a prosustruju tech svejch naskudlenejch 300 gr stonu, tak by to mohlo klapnout ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ok ja ani tak nepotrebuju poradit s gearem, ten mam jasnej, build taky. Spis pobehat s nekym rifty a nahonit paragony a sehnat ancient light set. Ale to nejdulezitejsi zahrat s nekym s kym muzu behem hry i pokecat. Tak zitra kolem paty napisu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: mi napis ingame.jeste teda uvidim jak mi to pobezi ta hra,ale nic vysokyho se s tim da.cruse si klidne nech,neco by se mi na nej hodilo,ale s crusem asi jako jedinym ti moc neporadim
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nonseason crus. Ale premyslim jestli po letech nezmenim char.ok tak zitra na patou se probehnem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: nemam problem s tebou zejtra cokoli zabehat.cca v 5 budu doma z prace.
    kodo hrajes?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Aktivní lidi hrajou season a i ta je teďkon v druhý polovině a spousta lidí to už utlumuje.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nebo aspon tipy na naky czklany kde je aktivita. Na forudfans vsechno mrtvy a nyx clan taky :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hraje nekdo nonseason kdo by zejtra pres den zahral s lamou 400pl ? Potrebuju naky rady a tipy na progres, nedam vic jak 45 gr
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nestras ze se to musi reinstalit. Vecer chci prijit domu a hrat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja to cely preinstaloval,ale jeste nezkousel.taky jsem chtel hrat celej vikend,tak dam hearthstone holt no
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jeste to furt dela nevis? Dnes vecer a zitra cely den chci hrat
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: dik, dalo se to tusit, ale chtel jsem si uchovat nadeji, ze by tomu tak nemuselo bejt :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: může se stát obyč, stejně jako se obyč může stát ancient ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam