• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Aktivní lidi hrajou season a i ta je teďkon v druhý polovině a spousta lidí to už utlumuje.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nebo aspon tipy na naky czklany kde je aktivita. Na forudfans vsechno mrtvy a nyx clan taky :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hraje nekdo nonseason kdo by zejtra pres den zahral s lamou 400pl ? Potrebuju naky rady a tipy na progres, nedam vic jak 45 gr
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: nestras ze se to musi reinstalit. Vecer chci prijit domu a hrat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja to cely preinstaloval,ale jeste nezkousel.taky jsem chtel hrat celej vikend,tak dam hearthstone holt no
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jeste to furt dela nevis? Dnes vecer a zitra cely den chci hrat
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: dik, dalo se to tusit, ale chtel jsem si uchovat nadeji, ze by tomu tak nemuselo bejt :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: může se stát obyč, stejně jako se obyč může stát ancient ;)
    JADE
    JADE --- ---
    hloupej dotaz: kdyz reforgnu v kostce ancientku, je z toho vzdy ancientka, nebo se muze stat neancintkou?! :\
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nejsou to klasicky lagy,jen jakobych mel starou sunku a proste to nedaval vykon.doted na full,mam nabusenej komp...uplne me to znechutilo hrat kurva
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    *ran
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: me uplne brutal a to sem myslel ze za to muze vcera nainstalovanej service pack 3 tak ho jak idiot odinstaluju a par rano dostal chudak notas :-)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ja se dneska ani nelognu ....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ještě někomu se zničeho nic začlo trhat diablo? a nemyslim ve rvačce, ale jen tak stojící ve městě, otevření truhly/inventáře atd
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    YASHAMARU: :-D sakra kazdej paragon navic me prozradi :-) nicmene doby kdy padaly sickdays a dovoleny kvuli diablu, uz jsou zaplatpanbuh pryc.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CHEWBACCA: jen je blby, kdyz si hodis marod, ze se pak ani lognout nemuzes :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nicmene mozna se to moje prilezitostne hrani brzo zmeni, dnes jsme meli v praci noveho manazera a pronesl sem pred nim slovo diablo a vypadlo z nej ze hraval po vydani v grupe a mel jednu dobu sestyho monka v zebricku a dobry ctyri hodiny sme zabily povidanim si o hre vypravel mi jeho hc smrti vinou serveru a vypadku elektriny a nahranu cca 1500 hodin rikal ze to po dlouhy dobe asi nainstaluje a dame spolu. Vubec bych to do nej nerekl, myslim ze si budem rozumet
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja hraju dia taky od vydani, po kazdym patchi si ulitnu mesic, manzelka me medis nadava a ja sem stejne jak s ni tak s diablem stale spokojen za ty leta. A ze bych resil paragon system jako prilezitostnej hrac to fakt neresim. A nas prilezitostnych si myslim ze je vetsina. :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: ja to taky hraju od vydani :-D A az mi padne lepsi ring tak si ho tam dam :-P
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: A uz vubec ne s Nagel ringem v kostce! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam