• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: asi ne,skoro v parte nehraju..
    ale ted to jdu zapnout jestli nebudou nejaky xp runy s nekym
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ted sem se dostal na hodku k tomu wdcku a docela me to zacina zase bavit :-) tak uvidime ale nez ja neco postavim do party tak ty budes plvl 2000 :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: zkus postavit neco do party a muzem dat xp ;)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    BENYY: Dneska budu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FIREBIRD: ja ted jeste lamu manazera at to znovu nainstali a dame odznova monk+dh. Dneska sme zase tema diablo otevreli a sel domu o hodinu dyl :-)

Takze se to zacina rysovat v solidni zakys s pokecem :-) muzes se pridat kdybys chtel a mohli bychom dat skupinovej gr challenge
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    CHEWBACCA: A to je dobre :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BENYY: tak to bohuzel nemuzu slouzit, tam mam postavy jen podle stary mety :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BENYY: season nebo nonseason?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: doufam, zes to nesmazal a zapocneme road to 1k plvl, 70 solo, 80 group :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ok,ja nejak nevedel kolik bylo puvodne,tak jsem to pro vcera nechal na prvni funkcni hodnote..zkusim aspon to kilo a zase zvednu trochu kvalitu grafiky at se nepobliju :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BENYY: ja mam xp barba kdyby neco ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: foreground aspoň 60+ :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: já sem s tim taky nikdy nehejbal a mam tam 150. A beha mi to na 8 let starym notasu no problem. krom teda pred tema dvema dny kdy se to skubalo asi vsem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak problem vyresen.skoro tyden jsem nehral znechucen,ze se mi to prapodivne trha.preinstalovana grafarna,directx,hra...mam rok starej komp,hodne slusnej a ostatni hry slapaly jak hodinky.
    no a vcera jsem si vsim,ze mam jakai snizeny foreground fps na 15 :D to nechapu,celou dobu jsem od prvniho nastaveni grafiky s nicim nepohnul.
    takze jsem dal 30 a tadaaaa!! kolik mate nastaveno vy?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FORTRESS: já včera crusader plvl 400, maly krok pro nolifery velky krok pro me :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FIREBIRD: a proto si kamarade spolu vzdycky docela pokecame a o tom to je. Ja vcera zahral s ondra_pata a jeho wdckem. Prestavalo me to taky bavit za cruse jelikoz to jak rikas byla uz jen honba za lepsima vecma ale vcera sem rozjel wdcko a ondra_pata mi s nim radi a hlavne to je hra kde prave i pokecame coz je super. Takze za me jeste diablo dostane sanci v podobe novyho charu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    p800 [x] GR60 solo [x] GR70 group [x] tímto děkuju Bartucovi a Huntovi.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    CHEWBACCA: ano to pokecani bejva problem, ze? :) Hodne casto hry vypadaji tak, ze se mlci i hodinu a to me osobne neskutecne sere :) Zvlast kdyz do toho pisu a vypada to jako monolog :)))

Jinak ja jsem vyhlasil asi pauzu, uz me to zase prestalo bavit. Je to furt a furt stejny, kdy se vladuje build a hledaji se lepsi a lepci veci byt jen o kousky. Ty hlavni veci se sezenou vesmes hned. Ale co, az zase budou nejaky novinky, rad si zahraju .)
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem vcera dohnal para 700 a nevim teda jestli se mi chce ta 800 nahanet ;P ikdyz vidim jak zoufale to je, asi rozjedu support monka narvu tema exp gemama a prosustruju tech svejch naskudlenejch 300 gr stonu, tak by to mohlo klapnout ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam