• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CLAVEN: a to chcete s frajerkou honit paragony? Kdo bude mejt nadobi ? :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CHEWBACCA: Vraj nie, je to práve akčnejšie, normálne tam dodguješ a tak
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CLAVEN: me by spis zajimalo jak je vyreseny nejaky autoaim na monstra nebo tak. Jestli to neni jen tupy mackany bez starosti cokoliv zamerit. Premyslel sem prave o konzoli a diablu ale vaham aby to nebylo moc easy z tohodle duvodu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CHEWBACCA: Aight, dík. Práve na couch multiplayer s frajerkou nad tým rozmýšľam
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CLAVEN: smysl to urcite nema :-) ale od kolegy z prace kterej to hral doma s pritelkyni hodne intenzivne na psku tak jen pozitiva,i ve videorecenzich ten split chvalili. Osobni zkusenost nemam
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hráte tu niekto Diablo na konzoli? Zaujíma ma, jak sa hrá ten splitscreen coop, či to má zmysel.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KKORDA: dekuju za info, nicmene uz kdyz koukam na itemy, tak ten typek je imho malinko mimo, pac na prstenech nema jako hlavni prioritu socket, coz je v dnesni dobe silnych gemu jako picovina, alep roctu to diky :-) spis mi jde o pokec nad realnym vyuzitim
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    BARTUC: tady je docela hezkej popis
    Uživatelský build - Static Monk by Seton | DiabloFans.cz
    http://www.diablofans.cz/uzivatelsky-build-static-monk-by-seton.html
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    je tu nejakej expert na static charge monka?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: asi ne,skoro v parte nehraju..
    ale ted to jdu zapnout jestli nebudou nejaky xp runy s nekym
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ted sem se dostal na hodku k tomu wdcku a docela me to zacina zase bavit :-) tak uvidime ale nez ja neco postavim do party tak ty budes plvl 2000 :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: zkus postavit neco do party a muzem dat xp ;)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    BENYY: Dneska budu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FIREBIRD: ja ted jeste lamu manazera at to znovu nainstali a dame odznova monk+dh. Dneska sme zase tema diablo otevreli a sel domu o hodinu dyl :-)

Takze se to zacina rysovat v solidni zakys s pokecem :-) muzes se pridat kdybys chtel a mohli bychom dat skupinovej gr challenge
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    CHEWBACCA: A to je dobre :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BENYY: tak to bohuzel nemuzu slouzit, tam mam postavy jen podle stary mety :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BENYY: season nebo nonseason?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: doufam, zes to nesmazal a zapocneme road to 1k plvl, 70 solo, 80 group :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ok,ja nejak nevedel kolik bylo puvodne,tak jsem to pro vcera nechal na prvni funkcni hodnote..zkusim aspon to kilo a zase zvednu trochu kvalitu grafiky at se nepobliju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam