• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nová doba, ZE si stěžuje na paragon grind.

http://www.diablofans.com/...discussion/139476-the-state-of-paragon-and-an-example-how-to-fix-it#c13

Jinak řešení je takový jako jsem navrhoval už při debatě na TS. Žebříčky paragon U500 U1000 a unlimited hotovo dvacet.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Tak za vsetky class dungy by mali byt take zelene pokial viem. A kridiel pridali vela, takze mozno budu aj dalsie moznosti. Ak to nechcu predavat v cine :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, netusite, jak to bude s dostupnosti kridel v 2.5? Bude tam moznost získat nejaky slusny kridla ingame?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo ingame cca od 21:30 ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: kdyby ses neozral mohl si dat s JADEem super hru :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: a btag ?
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jdu in !
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: o 4 body jsem nedal pohár :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: necekal jsem ze to dopadne jinak :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: ok no, tak jsem mokrej a nachcanej tak to zkusíme jindy ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: :-) pod mi pomoct vylevlit wd prosim urcite mas nons char nejaky. Pls pane master
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: On totiz uz blbe vidi
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: jojo prej ma id kocka a vubec nekomunikuje :-) chtel bych do nejakyho cz clanu aktivniho naucit se dalsi veci jako dnesni chozeni koleckem to je naprosta bomba :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Jestli myslis Kocku tak typuju ze mu je tak sedesat. :) Takze ano, je
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: tak to chozeni mysi super ale nic to nemeni na tom ze u carnevil buildu to je brutal klikacka primary skill nehlede na to ze u toho musim drzet force stand still (mezernik) :-(

nejni nekdo ve hre ted nonseason? to je nseaseon je mrtvy uz sem slysel :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: dnes nebudu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: firemni bowling vzdycky dopadl tak ze sem se zboural jak kuzelka. Takze jestli budes vecer ve hre ses dobrej a napis mi tady zpravu. Sem ted ba mobilu a nevim btag
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: co ja se jeste nenaucim na stary kolena :-) super dik za tip hned vecer zkusim. Zena je pryc takze dneska v klidu do rana :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: to kolecka je hrozne fajn :) hodis si "Force Move" na koleckem dolu i nahoru a pak uz jen behas tim ze tocis koleckem ;-) je to dost dobry kdyz tam mas plno mobu... nemusis to delat klavesou ( standartne to je pod F myslim ) a mas vse proste na mysi
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: btw nebudes vecer ve hre ? Potreboval bych vylecliv jeste jedno wdcko od nuly a dolevlit barba z 66lvl. Jinak ten spravce z vvv je nakej divnej. Vubec nereaguje pritom je ve hre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam