• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: to si sebral kde prosimte ?! ja na paragonu 740 nemam idealni itemy ani na jednom charakteru ! :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ohledne kridel flags a petu. Da se neco z toho ziskat v nonseas popr. jak?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: jop presne tak :-) ja se dycky snazil bejt aspoň jednou za sezonu v LB a zatím se mi to dycky povedlo a musim rict, ze většinou na par pokusu, gze ja sem spokojenej... pro me je primarni hrat s lidma v pohode v parte a užívat si hru jako takovou :-) ted ujizdim silenym zpusobem na HC, ty nervy sou brutalni, ale je to sranda :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No já ty vysoký para beru jenom takovou referenci kam až se dá reálně zajít. Choděj mi na TS dva ze Zero Empathy a oba 1600+ para plus a vypadá to tak že hrajou cca od 15.00 do 04.00 denně.

Podle mě bejt v top 1000 je pěknej výsledek a uplně to stačí pokud člověk ladderuje.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: prave proto pisu, ze by se musela upravit otázka itemu... trosku navrat k vanila dropu... ale je to tezky no... nikdy to neudelas tak, aby to vyhovovalo vsem a me je to uplne putna, protože LB me nejak nezajimaji a to jestli mam para takovej nebo makovej me uplne netankuje, hlavne ze muzu parit a ze to cinka :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Itemy má ale každej perfektní už po tejdnu, pak bys to redukoval na fishing riftu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: ja bych paragon nad 800 proste zrusil :-) musel by se samozrejme kolem toho malinko upravit koncept zase co se dropu tyce, ale zase by se navrátilo malinko stary diablo, kde si proste primarne huntil itemy a ne paragon a při tom cekal, co ti padne... me by to pak davalo daleko vetsi smysl...
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Ja bych to vyresil UPLNE jinak. Ja bych nad paragon 800 dal misto +5 do main statu +1 do main statu. Problem solved ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: hmm tak snad budu mit konecne stesti :-) potrebuju něco, bych byl v chumlu videt :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: jj taky sem docela cucel :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nová doba, ZE si stěžuje na paragon grind.

http://www.diablofans.com/...discussion/139476-the-state-of-paragon-and-an-example-how-to-fix-it#c13

Jinak řešení je takový jako jsem navrhoval už při debatě na TS. Žebříčky paragon U500 U1000 a unlimited hotovo dvacet.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Tak za vsetky class dungy by mali byt take zelene pokial viem. A kridiel pridali vela, takze mozno budu aj dalsie moznosti. Ak to nechcu predavat v cine :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, netusite, jak to bude s dostupnosti kridel v 2.5? Bude tam moznost získat nejaky slusny kridla ingame?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo ingame cca od 21:30 ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: kdyby ses neozral mohl si dat s JADEem super hru :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: a btag ?
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jdu in !
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: o 4 body jsem nedal pohár :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: necekal jsem ze to dopadne jinak :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: ok no, tak jsem mokrej a nachcanej tak to zkusíme jindy ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam