• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem rad,ze muzu sezonu rozjet s existujici postavou a nesmazou se mi tak jeji statistiky vcetne odehranych hodin.
    to dava smysl,blizzardi
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Takze patch bude 15.1.?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    uz tam je i konec S4 - 30/12 a S5 startuje 15/1 ;)

trochu zklamani... chtel sem patch uz na Vanoce :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    na bnetu je preview nejake chystane ostrovni lokace a vypada docela prisne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    potahal by mi nekdo shamana na sezone ? ChytrakBob#2139
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem dal rift 65 solo s monkem. 665 misto na LB je cool :) Dal uz to asi nepujde
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: to,ze delaj neco s nepouzitelnymi sety je samozrejme v poradku
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: ladder, ten pocit ze vsichni zacnou od znova a boj o ladder :) mno tomu chybi teda jeste vychytat paragony .... xD snad v pristim patchi :D

jinak zmeny setu jsou v poho, se ta hra proste vyviji a obnovujou ty sety dokola... :) ONDRA_PATA: mas hrat holt vic ^^ a hrat se daj furt, jen uz nejsou "takovy" :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WASQ: Na to jim seru
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jestli jsem to dobře pochopil, tak místo v bedně bude za nějaký achievy v sezóně. To je pro mě hlavní lákadlo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: gratz :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    No druhou stranu moji kamaradi od pristi sezony konecne dalsi nebudou rozjizdet, protoze nastesti nebude sezona v nicem jina nez non season krome faktu, ze se zacina znovu. KONECNE si s nimi budu moct zahrat. Mam z teto zmeny velkou radost. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jasny no... me taky mrzi, se si oblibim nejakej play style a oni ho ted uplne znici...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: souhlasim. taky mi nejvic vadi ty zmeny setu/buildu.je hezky mit novy moznosti,ale je mi docela lito,ze casto uz nemas ty stary moznosti.
    vsechno ostatni jsem myslel spis tak lehce k zamysleni kdyz se tu dnes kopu do zadku...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je to tim, jak se meni společnost jako takova... vekovej prumer a iq dnesnich nerdiku se neustale snizuje a tomu musí takovej masokombinat jako blizz nejak přizpůsobit svoji strategii... blizz hry sou silene mainstreamovy a počet oldschool paranu se neustale tenci.. me se třeba systém sezon libi, jsou presne tak akorát dlouhy,aby me udrzeli u aktivniho hrani, ale vadi my ty extremni zmeny v setech... nadruhou stranu se mi libi zmeny v mete, kdy kazdou sezonu je něco malinko jiného...

KORAL: ja si nechavam na non-s jednoho monka, barbínu a dh a tim koncim
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: A ztoho důvodu jednou smažu všechny postavy. A rozjedu jednu uplně novou na sezoně a až sezona skončí, tak ji smažu a další sezonu rozjedu jinou ....

Právě proto, že ty sety ztrácejí svůj význam a hra je jak píše BARTUC: jen o sezoně ......

Tak proč držet ostatní postavy a sety ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: timhle stylem mi to prijde strasna zhyckannost.co budou chtit potom? co az se blizzu nebude chtit uz tolik podporovat?
    precijen D2 lidi taky hrali x let a blizz jim nelezl do zadku.
    jsou kroky nutny a zmeny,ktery byt nemusi.je to jen muj pohled na vec.ja to budu hrat minimalne dalsich 5 let ikdyby mel byt jeden patch rocne a jeste bych byl radsi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je to jednoduchy... hlavnim targetem je season.. non-season je out a všechny zmeny se delaji ve prospěch sezon a tam ten trend je takovej, ze lidi se po mesici hrani sezony zacnou nudit a prudit tak se je snazi blizz vyslyšet no... nemyslim si ale, ze je to uplne dobře no...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jsem hlavne zvedavej,kolik let jim vydrzi delat tak casty zmeny.precijen to neni pay to win.proc jsou tak aktivni v udobrovani a naslouchani hracum po castych zmenach? ze by kvuli datadisku ci novymu dilu?
    ja to chapu,furt dokola to stejny prestane bavit,ale mne jako predevsim solo hraci se vsema postavama dvakrat a 2-4 kompletnimi buildy pro kazdou postavu uplne ty casty zmeny nevyhovujou.
    a kdyz,tak aspon KUREVSKY velkou truhlu,abych si mohl kdykoli zahrat na co mam chut.
    ted udelaj novinky,budu to hrat 3 mesice za 2-3 postavy a az je zkompletuju,budu chtit hrat novej build na ctvrty postave,ale uz to nestihnu,protoze bude zas novej patch a navic mi rozeserou ty hotovy 3 postavy :D
    a takhle furt dokola...ale jinak si nestezuju,od vydani nehraju poradne nic jinyho
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jj ono to bude hratelny i tak, tu rekneme 65 - 70 s tim das porad, respektive vic, protože budou nerfly hp mobu na solo, takze si to uzijes a pokud nejses lb hunter, tak je to fuk :-) hratelny to bude poradt... jinak ty aliky nenerfnou, co sem koukal, tak v posledním hotfixu tam něco ještě zvedali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam