• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: neboj , jsem taky blizzfan uz par let :)
    JADE
    JADE --- ---
    k tomu hezky pripocitat prachy za subscribce, hry samotny atd. tak mi blizz dluzi kolem sta litru a bude se to blizit k urcite 1,5roku zivota...! :) zmrdi !
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: ale vono pak kdyz zjistis ze mas prosezeno u jedny hry vic nez rok! cistyho casu, tak nicmoc ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: dik!
    NJORL: ok
    ONDRA_PATA: no popravde proto odmitam hrat sezonu :D
    HOUMI: obcas se taky podivam, ne ze ne...jsem rad ze oproti /played ve wow jsem stale nekde uplne jinde ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: nooo ja na to teda dost koukam a rad merim Epen mezi lidma co nejsou nolife ( tzn. vetsinou vedu a sem happy ^^ ) , a prave proto se mi tahle zmena moooc libi :)
    NJORL: ne... odhady jsou 6/1 nejblizsi maintence po konci S4 a nebo mozna rovnou s koncem S4... kdo vi, to blizz este nerek xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: taky na to sice nekoukam,ale jeden char jsem takhle musel smazat a uplne stastnej jsem toho zrovna nebyl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    akorát tam nejsou gemy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: jop, mam to na croonsup na sc
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Testnuj jsem oboje. Toto je nej
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: najdu to na tvym profilu ? :)

NJORL: kamarade, pokud ti jde vo farmu, vopravdu doporucuju wd crazy chicken build, nebo teda naboostenyho ww barbara, tma proste nekompromisne vykrosis t10 riftu tak do 5min max...bohuzel je to tak rychly, ze clovek pomalu nechce ani sbirat dropnuty dbcka ;[
    NJORL
    NJORL --- ---
    Pokud si chcete zprijemnit cekani na 2.4, tak doporucuju tento build.

http://www.diablofans.com/builds/67246-t10-uberjagers-2-4-preparation-sc-monk

Nasel jsem to nahodou a tento vikend testoval. Nebavi me farma paragonu, tak jsem hledal neco na efektivni farmu rift keys, DB a goldu. Hraje se to tak, za najdete prvni elitu, pritahnete ji a zmrazite, rozbijete statikem, seberete 3 db a pak mate 15 vterin teleportu zdarma k dalsi elite, pripadne shrine ze ktere nemesiskami udelate elitu. Takto prochazite celym T10 riftem az po guardiana. Je to super pro solo hrani. Ve 4rech to moc nejde :)

Erik - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/67348113

Co se statistik tyce, tak za cca 8 hodin hrani o vikendu jsem mel 3500 DB, 70 klicu a cca 400 legendary materialu.

Jen jeden detail, kterej mi chvili trval. Aby se spustil ten bonus z ingemu, tak musite zabit komplet elitku, vc. sidekicku. Takze pokud je tam jeden zlutak a kolem nej 5 bilejch minionu, tak se bonus z ingeomu spusti az zabitim posledniho bilyho. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: 74 nebo 5 na SC a nejakych 65 na hc tusim?
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: jako do 65 to prob nebyl...pak uz jo ;[ kolik si s tim daval ?
    ONDRA_PATA: tak to by i nakej smysl davalo...je fakt ze pro lidi jako ja, co nemaj volnej slot na sezonu, je to asi snesitelnejsi nez char proste smazat a rozjet uplne new...ikdyz ruku na srdce, kdo se kouka na nahranej time a zabity elites...z toho je akorat cloveku smutno a rika si, get some life dude ! :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: ja to behal i bez zodiacu a mel sem 100% uptime i s cervenym gemem v helme :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tvuj soucasnej nonS se zresetuje na nulu,ale zustane mu jmeno a nahrany hodiny (jestli pocet zabiti a elitek atd nevim). po sezone bude takovej,jak jsi s nim dohral (ne jako nez jsi ho zresetoval).tak to chapu ja
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: vysvetli pls ?! to jako ze muj soucasnej non-season char se muze stat season (beze zmen) a po sezone zase non-season ?! to mi nejak nedava smysl...
    bt. jinak stala se mi vtipna vec...nejak sem si zbastlit heal xp monka, pac uz nejak nebylo co a ty public s dpskem najit partu je fakt bida...no ale na gr65+ mi to nejak podezrele vsechno chcipalo...tak jsem si nejak domak ze nemam dostatecnej CDR na perma sanctuary....tak si rikam kurva co je, must have items vsechny mam, talenty v pohode...itemy narollovany taky ;) nj jenze must have-obsidian ring of zodiac, jsem vytahl z truhly starej ancient bez (nove pridelany) passivky a takhle mi to srotuje asi 14dni...proste kokot no ! :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem rad,ze muzu sezonu rozjet s existujici postavou a nesmazou se mi tak jeji statistiky vcetne odehranych hodin.
    to dava smysl,blizzardi
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Takze patch bude 15.1.?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    uz tam je i konec S4 - 30/12 a S5 startuje 15/1 ;)

trochu zklamani... chtel sem patch uz na Vanoce :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    na bnetu je preview nejake chystane ostrovni lokace a vypada docela prisne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    potahal by mi nekdo shamana na sezone ? ChytrakBob#2139
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam