• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: testnu :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: kukri ancient uz vyhazuju od plvl 500 :-) staci hrat jinej build a pada gear na jinej build :-)
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: jojo vcera zrovna napadalo hoodne ancientu, treba helttoth asi 4 kusy ! :D no kovar mel taky radost...;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: to jsou jen lži, lži a pomluvy :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: hele napadla mě žena ve sprše a pak už na to nebyl morál, tak snad jindy ;)
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: tak jdu do hry kdyby neco ;)
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: hehe no, me je to celkem burt, ja svoje xpy a matrose mit budu ! :) resp. na cisteni t10 riftu nikoho nepotrebuju a na GR 60+ to asi s para 500 a bez SMK nevypada ! :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE s Bobešem nehraj, větší brzda neexistuje. Půlku času proafkuje :D
    JADE
    JADE --- ---
    JADE: oprava samozrejme u Kadaly 1h wep...sem se preklep ! :)
    MALY_BOBIK: hmmm...neni to uplne smerodatny, ale je bohuzel fakt, ze vetsine lidem co jsem se bavil tak SMK padlo az nekdy po 600...samozrejme zalezi, jestli hrajes striktne jen WD od zacatku, tak to bys ho uz asi mel mit no...ale jak rikam ja az nekdy 715 a to jsem se fakt snazil nekdy od 600 snad :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: asi tak 500+-
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: aha...tak to je docela zasadni...to svoje prvni jsem taky namrdal pres kostku...ale asi na 150ty...kostka umi fine veci, hlavni a o cem je rec, ze tam das jakejkoliv zlutej-rare ceremonial knife a pak 3xpo 50ti matrose (rozlozeny,bily,modry.zlaty itemy) a 1x25death breathu a kostka ti z toho udela nejakej random legendary ceremonial knife...celkem jich ma wd tak 8 takze mas v podstate sanci 1:8mi ze ti z kostky padne prave starmetal...pak je 10% sance na to ze bude ancient...no takze se to deal tak, ze utracis u kadaly za 2h wep a ze zlutejch (muzes je teda i nasbirat pri normalnim hrani) ceremonial knifu se snazis ukraftit smk...chce to ale dost trpelivosti a materialu...na jakym jsi paragonu ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: pridfam si te tak uvidis zda budu u kompu taky :)
    craft prez kostku ? po pravde tajemtvi kostky mi jeste celkem unika :)
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: jakou kudlu farmime ? jestli StarMetalKukri, tak te zklamu, protoze moje prvni padlo az na para 715cca, ted jsem nejakejch 820 a padlo jenom jedno dalsi s rollem uplne napicu...to se farmi hodne blbe i pres kostku jak rika FORTRESS...
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: jasny, ale dneska asi bud tak od 19:00 do pul 9, nebo az o neco pozdeji cca 20:30-22:30 jsem z domu ;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Daily reminder že kudla se kraftí v kostce.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: dal bys vecer par riftu ? potrebuju dodelat WD a ta kudla proste nepada :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: neboj , jsem taky blizzfan uz par let :)
    JADE
    JADE --- ---
    k tomu hezky pripocitat prachy za subscribce, hry samotny atd. tak mi blizz dluzi kolem sta litru a bude se to blizit k urcite 1,5roku zivota...! :) zmrdi !
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: ale vono pak kdyz zjistis ze mas prosezeno u jedny hry vic nez rok! cistyho casu, tak nicmoc ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: dik!
    NJORL: ok
    ONDRA_PATA: no popravde proto odmitam hrat sezonu :D
    HOUMI: obcas se taky podivam, ne ze ne...jsem rad ze oproti /played ve wow jsem stale nekde uplne jinde ! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam