• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    už udělali něco s těma lagama u WD a firewall?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Po tom co sem diablo vytloukl ps4 a liboval si v nerepetivnim hrani her s pribehem, mi vcera sef oznamil ze si poridil konecne novej notas a nainstalil diablo a chce mackat. Do toho patch. Ach jo :-)

Kdo to ma zmakly? Jaky wdcko se bude hrat ?
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: to je fine, dik...jeste by to chtelo teda alespon nejaky gamesloty, abych tu sezonu mohl hrat a bude to uplne skvely ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: v patchi dostanes dalsi truhlu s 1 tabem... dalsi taby budou za dalsi sezony :)
    NJORL: prohlasili ze chtej aby si lidi uzili patch dele nez zacne sezona ( volne prelozeno : patch bude asi ted ve stredu, aby byl o tyden vic nez jindy :D )
    JADE
    JADE --- ---
    jak je to s tou stash pls ?! fakt zoufale nemam misto ;[
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: jen tak mimochodem k patchi 2,3

The Diablo 3 Patch 2.3 Release Date was officially announced for August 25th... for the most part. Season 3 is scheduled to end on August 23rd with Season 4 scheduled to start on August 28th.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já na to dřív než začne nová sezóna nešáhnu. Ale těšim se. Minimálně na to, že bude aspoň 14 dní možnost hrát s někym z friendlistu. Než se zas nafarmí itemy a patch omrzí :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    CUZMAN: no to zacina sezona. neni duvod aby patch nebyl driv.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NJORL: 15.1.?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak co vy mrtvoly? :) V truhle mam 25 gemu 50 - 70 lvl a tesim se na patch. Dle PTR je to bomba!

Co myslite, bude uz dnes? :) Je streda! Je ho tam treba. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    TRUMPETKA: Innas, Shanlongs a ten lightning taky :)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    NJORL: jakej (non)set/build? ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem otestoval 2.4 na PTR a je to dobry. Budu dal hrat monka. :)

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: testnu :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: kukri ancient uz vyhazuju od plvl 500 :-) staci hrat jinej build a pada gear na jinej build :-)
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: jojo vcera zrovna napadalo hoodne ancientu, treba helttoth asi 4 kusy ! :D no kovar mel taky radost...;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: to jsou jen lži, lži a pomluvy :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JADE: hele napadla mě žena ve sprše a pak už na to nebyl morál, tak snad jindy ;)
    JADE
    JADE --- ---
    MALY_BOBIK: tak jdu do hry kdyby neco ;)
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: hehe no, me je to celkem burt, ja svoje xpy a matrose mit budu ! :) resp. na cisteni t10 riftu nikoho nepotrebuju a na GR 60+ to asi s para 500 a bez SMK nevypada ! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam