• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: chapu...tak me to taky zrovna 2x nebralo, slo o to, ze na nem skakli o moc lip paragony nez kdekoliv jinde ;\
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: to bohuzel nevim.ja takovej partak zase nejsem a heal monka jsem nehral.byl jsem supp wd,predtim supp barb atd..na partu nemam bohuzel cas
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: a s tim heal monkem nevis teda jak to je ? popr kdo/co bude plnit tankovaci/healovaci ulohu ? danke !
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: rozumim...tyden pockat, nez vyplivnou noliferi buildy mezitim sbirat vsechen trash a doplnit "nove" sety o chybejici kusy...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jo tak...tak to ja mam jednodussi.mam na vsechny postavy komplet vsechny sety,jen se to doplni o "novy" legendarky (posledni tyden jsem si schovaval kazdej ancientovej shit) a zahajim bud sunwuko monka, jade WD, helltooth WD nebo maradeur DH a pak uvidim,kam me kroky povedou.do tydne budou na diablofans kloudny buildy a pak se poradne rozhodnu.
    nicmene stale plati,ze nejsilnejsi mam WD ve 4 ruznych buildech
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: nejak jsem nepochytil co mam proste hrat...co je "in" u WD, barbara a jediny co jsem pochopil je, ze si u heal monka muzu klidne itemy rozlozit u kovare a zmenit talenty :) neni mi taky jasny co, nebo kdo ted bude ulohu heal monka plnit ?!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: povidej
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KORAL: ja hraju vse na full,jen vypnuty stiny a nema problema.
    vcera jsem si domu pritahnul repas notas lenovo t420 a ono to slape i na nem!
    JADE
    JADE --- ---
    jsem zmatenej jak Gorro u Tokia, nevim co mam hrat/delat a nebavi me to ! :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    čo je TOP herní grafika? :P
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tedy, ale hrát WD na max detaily se snad ani nedá .... když se tam rozpoutá to animační peklo, tak nestíhá ani TOP herní grafika :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: takze se m6 vraci? pecka!!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zasrany zamestnani,fnuk :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nikde nic novyho ale :-)
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    už to tam je, ráno proběhla instalace
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja chci taky. :) Chjo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Sick day
    JADE
    JADE --- ---
    tak beru zpet, ted to zaclo updatovat :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    No já ještě na starém patch si zkusil svoje 5 dni vylevlené WD a GR jsem dal sólo 50 :-)
    V parte jsem dal 55 zatím, vyšší jsem nezkoušel s partou.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: wtf tak ono uz je to online i v EU :D takze super :) fakt to meli pripraveny ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam