• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Bylo hezká včera pustit D3, kde bylo pár starejch kámošů a x lidí z clanu. Já teda šel jen vytřídit věci ze sezóny. Ale pátek 17.00 je za chvíli! :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    furnance funguje in a bosse, nebo jen elity a rare?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Svina blizz me vytrollil vcera. V riftu sem narazil na hnizdo treasure goblinu, bylo jich tam tak 20. Vetsinu z nich sem zabil a nepadlo nic zajimavejsiho nez death breath. Dokonce ani jeden portal se neotevrel...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: odmeny jsem neresil,jsem to zatim jen zkousel
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ja ho prave taky poskladal,ale pak uz sel spat. fakt je to tak nidny? me ten minulej celkem bavil.
    ale na DH sentry jsem se tesil,z toho mam radost
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak jsem vcera postavil toho Generator monka a JE TO ABSOLUTNI NUDA HRAT!!! Ale Sentry Marauder DH je zpet v plne sile a bavi :) Vcera 72 solo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: musis je na sebe nalakat ja dal zatimmax trikrat, akorat ze tim zase eostanes fatal damage jak se na tebe lepej. Zajimave to je vymysleny. Nevis co je za odmeny kdyz to splnis?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vcera zkousel helltoothe set dungeon a jakoze coze? nevim,jak mam dat 20 killu jednim firewallem,kdyz se mi ani 20 mobi nesedlo :D je to slusna vyzva,navic to jeste stihnout v case,hmmmm
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KORAL: Divné, ja hrám na 760 na full detaily a nemám absolútne problém.
    KORAL
    KORAL --- ---
    CLAVEN: GTX780 3GB, pravda není to aktuální top, ale ta 9 rada co ted leltí není o moc výkonejší.
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: v pohode, beru to, taky sorry a dik za hry !
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: kazdopadne diky za pomoc v progressu a za dobry hrani. Mrzi me zes to vzal takhle. Jeste jednou sorry
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA:sorry hele, ja fakt nepovazuju za nutny se k tomu dal vyjadrovat a rozmazavat to...ty se tady v tom rejpes...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ja se ti omluvil. A to ze sem napsal uplbe normalne tak co? A ty si to vykladas ze sem to polozil arogantne za to ja nemuzu. Ano trochu sem se zachoval tim ukoncenim spatne ale odebirat si me kvuli tomu hned z pratel a psat tady ze kvuli takovy blbosti se mnou hrat uz nikdy nebudes tak to mi zni prehnane a proto az potom sem te nazval uplakankem. Znova uznavam ze sem se nezachoval idealne ale takovyhle sceny :-( to nasralo me
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Jinac ten raekor je riznuty immortalem, vypada to zajimave. Akorat sehnat mace a grandeur :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: jo, me jen vadi ty nabehy na epilepsii :D
    JADE
    JADE --- ---
    CLAVEN: to samozrejme je, kdyz ti nikdo ani nepodekuje, ze mu obetujes svuj cas a snazis se pomoct a pak te jeste nazyva uplakankem...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: taky už bylo na čase, Wizny jsou dlouhodobě utiskovaný - samý wdn, monk, barb,...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JADE: Jj, Diablo je serious business :p
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CHEWBACCA: Ten Wastes set dungeon je totálne jebnutý, za vzor na vlajku im na to môžem jebať.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam