• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: řikám pohoda jeden cvičnej, než přijede pizza :) Ladder začíná na 70 (sezóna).
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SCHUNA: muhehe, tot otazka :D tohle uz je dobre rolnuty a pomuzou ti max kalkulace jestli je vic +3disc nebo +4%dmg xD a v tech ja se nevyznam :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    PANVA: super, díky za info!
    PANVA
    PANVA --- ---
    WASQ: U WD attack speed neovlivnuje attack speed petu, maji ho fixni. Tvuj atk. speed se vsak promita do jejich dmg kalkulace takze hituji za vic.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: ja necham build gargantuan. Do ruky diku. Mojo slepici. Misto piranhada hex a jedu t10 uplne v pohode. Bavime li se o farmeni dbcek. Jinej smysl v riftech nevidim ale mozna se pletu
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: Mahajumu samozřejmě mám, ale jakej build? Já něco mám, ale dává to "jen" t9 pořádně. Ještě teď tam jsem na 970. příčce a fakt na pohodu gr 70 za 12:33
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: tX myslis rifty? Jestli jo tak jedine kure.

To cumim ze si byl v zebricku. Ja dal rano 65 za 13 minut ale ze by to vypadalo na to dostat se do ladderu nevim :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: jj nemam kočku, proto tohle. Build je upravenej pro tX trošku teď. Nějak jsem nenašel nic rychlejšího. Nebo spíš, nevim co hrát tX
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: zatim mam 80% gearu bez augmentu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: to mojo jedes protoze nemas kocku nebo proc. Neprijde mi ze by bylo potreba kdyz na tebe nejsou u tohodle buildu skoro zadny attacky. Kolik si s tim umackal ? Mam v kostce oproti tobe furnace a mojo kocku ale neprijde mi ze bych mel na to se dostat do zebricku kterej zacina na gr 72.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ale to bolo na fetishov ako tak rozmyslam, gargy mozu fungovat inak a neviem teda ako pocitat :

[Guide] Fetish Psychopaths Build - Forums - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12091749472

It is tested that fetishes melee attack is 48 frames per attack out of 60.
    This means they attack at:
    60 / 48 = 1.25 APS
    Any T&T, whether 40% or 50%, will increase the Fetish attack speed by the same amount. T&T adds 40% damage while fetishes are attacking inside a BBV aura and about 33% more damage when not.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: s tymi petmi ide o frames per second, respektive rychlost animacie, je to nejak tak, ze das napr. hocijake TnT (kludne 40%) a idu na maximum
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JADE: zatim jedu sentry, ikdyz mi teda jeste chybi kus do setu. ale ten shadow jsem taky videl na DH a prislo mi to silnejsi. ale mel to komplet postaveny. uvidim co se stane, az budu mit celej set
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHEWBACCA: gear tady. Jsou tam rezervy, to je jasný, ale už docela sype. Za boost dost může SCHUNA, protože mi dropnul gift, kterej jsem na 550 plevelu furt neměl (zatímco on jich nepřekvapivě má půl stashe :D).
    Dneska jsem teda nakouk do jednoho staršího topicu na foru, kde píšou, že atack speed equipu neovlivňuje rychlost mlácení petů. Blbost ne? Budu muset nějak nastudovat WD je pro mě furt španělská vesnice.
    Jinak tenhle build je docela dobrej. Se krčíš někde v rožku a summoni všechno odmakaj. Like a boss :)

Pomalu se mi to ale skládá na nějaý LoN build, což nejspíš bude zase o level vejš. Snad mě to nepřestane bavit, než posbírám 13 ancientů
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: jedes helltooth guardian ? Ja to jedu a zatim gr 65 za 12 minut a to ten gear mam v zakladu. Dobrej build bavi me
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    co natocit? disciplinu?

KKORDA
    KKORDA --- ---
    Hale teď zkouším na sezoně wize s firebirdem a mečem na twistery a je to docela na singl sranda
    WASQ
    WASQ --- ---
    Včera jsem se historicky poprvé zapsal (nejspíš na chvíli) do tabulky. Mám cca 700. flek s WDčkem. A to jsem nijak nepushoval, jen postupoval griftama, dokud mě to bavilo. Žádnej level nedělal víc, jak dvakrát. Dneska to asi zase zkusim trošku vejš. Peti jsou mocný :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak ja zatim takhle :-) Par rerollu chybi... par ancientu chybi :-D a hlavne augmentu...
    No ale spokojenost a nedojizdi mi to to je hlavni :-)

Goldberry - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ravenscar-2156/hero/71640325
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: sentry DH s tim paskem na pety ma tuhej korinek a v pohode prezivam, ikdyz "tanci" lezi ;) multishot build je na survive v gr65+ docela dost vopruz...resp chodis k zemi instatne kazdou chvili a nikdo a nic s tim neudela...co vypada ale docela slibne je ten shadow build s dykou, vcera jsem behal s nejakym o dost paragonove nizsim dhckem, co to mel docela vodlazeny a krajel to bych rekl vic nez ja a neumiral (ja behal multishot)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam