• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: ti muzu vytahnout za 10 minut char jestli chces
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: bohuzel ten zustal vsude :D

zacina me trochu rozcilovat ze kazda journey ma 70lvl na HC xD , ja se tma proste hrozne bojim :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: njn to je jak v minuly sezone s healing monkem, taky byl vsude...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: jop je to vyrovnany, co se tyce solo :) v coopu proste nekdo najde metu a tralala vsici co maj grpy to jedou ... viz ten wizz, je hrozne op v ty parte mno xD
    NJORL: kazdy den se clovek neco nauci :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Vidis. To jsem taky nevesel ze LaK a LoH spolu nemohou byt
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: v kazdy sezone je nekdo low a nekdo op :) ted mi to prijde celkem vyrovnany
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: to samy jako NJORL: , tak schvalne :) mas na shenlongu v secondary Lifer after Kill ? pokud ano, tak je to jasny , stejne jako resisty :P
    ONDRA_PATA: chapu-li dobre ze mas int compas a chces ho znova rolnout, tzn ten item jakoze padne uplne znova a rolne pro tvoji clasu, takze ano dostanes dex + 10% na anc klasicky ;)

PS: tesim se na S6 az nerfnou wize xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: to jsem nevěděl...ale i tak nerozumim tomu, proč nemám LoH, ale jen LpS. zkusit poguglit holt..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: All res nenarolujes pokud je v secondary single res.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jestli to neni jako u allres, že ho někdy nenarolluješ, pokud ti s nim nepadl :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ještě jeden dotaz: když dám v kostce reforge legendary na compass rose s monkem, přeroluje se mi z int na dex? nebo zůstane int? nebo to taky jde jen pro tří a více kusový setovky? nemám teď matroš, tak se ptám před farmením
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: On ten LOH u monku totiz zpusoboval lagy a do vyzsich GR se s tim ani nesmelo v parte tak treba je to blizz reseni :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: vůbec to nemám v nabídce enchantu. jedině, že by to bylo od 2.4 a já je mám předpatchovský. jediný je life per spirit spent
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: To je divny. Ja je mam s LoH.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jakto, že na diablofans v buildech je na shenlong fists vyplněno LoH, ale přetočit to jde jen na LpS?
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: ja delal sedm a mel jsem 2x anc, samozrejme o pici... kamos delal 24 a padnul mu jeden :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WRATA: cca 5. Ale ancient k nicemu.
    JADE
    JADE --- ---
    FIREBIRD: zatim jsem to zkousel jen parkrat a problem dela sundat tech 20mobu najednou, to mi prijde dost nerealny...za 1. neni jich tam vzdycky tolik pohromade...2. multishot strili tak rychle ze proste at chces nebo ne vetsinou to vypali 2x...jeste jsem to presne nepochopil, ale nemusis splnit uplne vsechny ukoly, aby se ti to zapocetlo jako hotovy na ty kridla...resp nejakej achiev jsem dostal a myslim i ten co se pocita na ty kridla, byt jsem to samozrejme neudelal na 100%...kazdopadne zkousel jsem i toho maraudera a taky to neni prdel...vysledek je ze na kridla jsem si nechal zajit chut ! :D
    WRATA: me padly 2 ancienty za celou historii...urcite tak 50 pokusu...oba tak nahovno rollnuty ze jsem je dal maximalne z truhly na followera ;[
    WRATA
    WRATA --- ---
    Heledte kolik hellfire amuletu v prumeru craftnete nez padne aspon jeden ancient?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Njorl jede velkou extraligu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam