• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: aha to js nevedel, dik za info
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Zadnou stranku nepotrebujes
    ENDER
    ENDER --- ---
    KKORDA: musis najit stranku a najit si kam s ni bezet
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    hergot, mě se vůbec nezobrazuj set dungeony, mám celej set, běhám na správný místa jak kokot, a nic. Vám to funguje?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    hezky pekne v leaderu konecne na prvnim miste wd gargantuan :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Jj, občas sa to stane. Už som aj zažil, že sa spawnol Guardian a nedal sa zabiť.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tak poprve v zivote vidim buglej rift.
    Joinul sem public hru, vlezl do riftu s tim ze uz fighti s guardianem, jenze ono ne, 4 parta, az na par zbytkovejch mobu v rohu vsechno vycisteny a guardian nikde. Vubec sem netusil ze se takova vec muze bugnout
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: uz mam ;) , jen to je proste takovy to, kdyz se bojim a vim ze umru, tak nekoho musim najit a boostnout se :) mit vic casu, tak i to HC hraju, je to tkaovej lepsi mod ty hry
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: ti muzu vytahnout za 10 minut char jestli chces
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: bohuzel ten zustal vsude :D

zacina me trochu rozcilovat ze kazda journey ma 70lvl na HC xD , ja se tma proste hrozne bojim :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: njn to je jak v minuly sezone s healing monkem, taky byl vsude...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: jop je to vyrovnany, co se tyce solo :) v coopu proste nekdo najde metu a tralala vsici co maj grpy to jedou ... viz ten wizz, je hrozne op v ty parte mno xD
    NJORL: kazdy den se clovek neco nauci :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Vidis. To jsem taky nevesel ze LaK a LoH spolu nemohou byt
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: v kazdy sezone je nekdo low a nekdo op :) ted mi to prijde celkem vyrovnany
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: to samy jako NJORL: , tak schvalne :) mas na shenlongu v secondary Lifer after Kill ? pokud ano, tak je to jasny , stejne jako resisty :P
    ONDRA_PATA: chapu-li dobre ze mas int compas a chces ho znova rolnout, tzn ten item jakoze padne uplne znova a rolne pro tvoji clasu, takze ano dostanes dex + 10% na anc klasicky ;)

PS: tesim se na S6 az nerfnou wize xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: to jsem nevěděl...ale i tak nerozumim tomu, proč nemám LoH, ale jen LpS. zkusit poguglit holt..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: All res nenarolujes pokud je v secondary single res.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jestli to neni jako u allres, že ho někdy nenarolluješ, pokud ti s nim nepadl :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ještě jeden dotaz: když dám v kostce reforge legendary na compass rose s monkem, přeroluje se mi z int na dex? nebo zůstane int? nebo to taky jde jen pro tří a více kusový setovky? nemám teď matroš, tak se ptám před farmením
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: On ten LOH u monku totiz zpusoboval lagy a do vyzsich GR se s tim ani nesmelo v parte tak treba je to blizz reseni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam