• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja se o vikendu pokusim o solo WD 75, 73 jsem dal v klidu na sumave a ntb,takze to nebyla uplne plynula hra... 70 beham bezne kvuli hemum,ale ted se chci pokusit o 70 s monkem a DH,gear uz na to mam
    ENDER
    ENDER --- ---
    CRACKY_: neee, jsem te tam videl tak jsem se chtel zeptat.. kurva jsem s nekym chtel farmit gr 70, abych dodelal gemy... taky uz na me ceka slava po pokoreni 72 nebo kasparkuv hrobecek :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CRACKY_: CRACKY co delate na HC s lagam? Na SC jsou PEKELNy.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    WAR_TIN: ja vcera ripnul v GR 72 na solo za WD, kdyz sem chtel urvat cas a bejt top100, ale zustal sem tam i pres passivku a ColdSnap me vypnul, buzernat :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SHORTY23: nejdriv asi musi dat pribeh nez bude moct na adventure ne?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SHORTY23: projdu si pribeh a pak se ozvu pristi tyden treba :)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    CARTMAN: nn obtiznosti je ted 14... Kdyz budes chtit, tak te vecer muzu pushnout... udelat 70 trva asi 20 minut .)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SUNBEAM: to jsem ted zacal... tocej se tam tri obtiznosti dokola jako ve starem diablu?
    BARTUC: diky kouknu :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CARTMAN: no pokud jsi si koupil datadisk, doporučuju prostě na začátek si projít kampaň
    poté až pouštět adventure mód
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARTMAN: najdi si channel quin69 nebo rhyker a tam urcite nejaky zacatecnicky video najdes... idealne how to start season 5 bo tak něco :-) na netu se toho urcite vali spousta, ale quin je záruka kvality
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    vcera vecer jsem koupil datadisk a zalozil season charakter... nejaka rada jak se ve hre vyznat? Neni nejaky crashcourse video pro nooby co zrovna zacinaj?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    GR 68 o pul vteriny...omg :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    youtube ti rekne vic :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    stranka je jen napoveda nic vic
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: Jenom pro upresneni. V Leoric's Manor jsem nebyl, jen jsem si nasel kam mam jit a portal tam byl
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: aha to js nevedel, dik za info
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Zadnou stranku nepotrebujes
    ENDER
    ENDER --- ---
    KKORDA: musis najit stranku a najit si kam s ni bezet
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    hergot, mě se vůbec nezobrazuj set dungeony, mám celej set, běhám na správný místa jak kokot, a nic. Vám to funguje?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    hezky pekne v leaderu konecne na prvnim miste wd gargantuan :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam