• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: no i s tema klicem mi nestačí forgotten souly na to abych jich delal tolik
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: stejne je to vopruz...;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    CHEWBACCA: Ja teda z 50ti pokusu jeste nevidel ani jeden ancient takze zavist jak svine
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: videl si farmeni klicu po patchi? Na mape mas sipku kde je keywarden :-) uz to nebi takovej opruz, uz muzou farmit i 8lety deti. A me padl anc s chd chch asi z 50 pokusu coz neni zas tak moc kdyz ti tech padesat amuletu zabere cca hodku farmeni
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: tak sem se dival, proc is nedas tu helmu do kostky a neudelas si druhy set bonus helltoothu nebo zunimasy? Je ta pasivka tech rukavic tak dulezita?
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: muze, ale co si budem povidat, nez narolujes se spravnou passivkou a +chc +chd tak te to prestane bavit...farmeni klicu je vopruz...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: je fakt, ze tam behali gr 98 jak nic...ale preci mi nerikej ze nabihas hned na GR 85...no jsou to cheateri proste a hotovo ! :D
    HOUMI: ja jsem spis doufal v neco, jako ze az se nekdo bude jooo nudit, tak ja si smaznu jeden char, co hraju nejmin a necham se boostnout a budu mit tab, ale popravde uz slovou journey je zavadejici, takze radeji budu dal rozebirat ancienty a dalsi harampadi s klidem na dusi ;D
    DWAY
    DWAY --- ---
    muze byt hellfire amulet ancient?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: a sak sem na tom stejne a jde to :) no a o wowku mi nemluv radsi :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tím jak se zvyšuje dmg a chodí se vyšší a vyšší GR tak jdou paragony nahoru.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Jeden 85 rift Ti da pres paragon. Za hodinu das 6-7, kdyz jsi efektivni, coz ZE jsou. 15 dni je venku sezona x 13 hodin denne = 1400 paragonu.
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: diky, vzhledem k tomu ze jsem od vydani hry po dnesni den dal horko-tezko paragon 900, tak na to uprimne seru a nestoji mi to za to ;[ stacilo 8 nebo kolik let u WoW :C
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj dalsi tab az v dalsi season journey... a neboj jde to dat ;) jen se na to musis zamerit :)
    JADE: jsou lidi co hraou 12h+ denne a lidi co maj boty + turboHUD :-/
    JADE
    JADE --- ---
    jeste dotaz, jak muze mit nekdo dneska na sezone paragon 1400 ?! koukam na nejaky twitch prenosy ZE a maj...;\
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: ufff, tak to asi nezvladam coz...a predpokladam ze jen jeden a dalsi v dalsi sezone ?! to bych je pomalu zazaloval za psychycky vydirani ! :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL:
    HOUMI:

Ok diky za tip. Ja totiz nikdy neskipoval a bral to vsechno poctive a komplet :-) hraju za wd takze tam se da dobre skipnout cokoliv. zitra rano zkusim vas tip a verim ze se dostanu nad 70gr.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: predposledni cast season journey :)
    J4C0B1M: kdyztak si me pridej, pokud nepudu na pivo apod, tak budu hrat do noci :) PS obcas slacknu nez ubalim :D :P
    CHEWBACCA: jak psali kluci, zaklad je naucit se skipovat spravny moby :) + v zahlavi odkaz na warpath ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    čau, nenašel by se někdo kdo by s náma lítal třeba T10 rifty, jsme 2, para sice oba ~200, ale docela to už jde :P
    JADE
    JADE --- ---
    dotaz ke stash a +slotu za season ?! za co presne se dostava ? diky...
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    NJORL: Neplatí pokud hraješ shadow DH ...skipuješ vše ...jedeš jen elity.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ono hrozne zalezi na tom, co hrajes. Pokud chces dat nejaky vysoky rift solo, tak proste skipujes skoro vse a masis jen modraky a zlutaky a obcas i nejakeho tezkeho zlutaka, vetsinou Frozen nebo Arkain, preskakujes taky. Pokud ale hrajes DH, tak nemuzes realne skipnout skoro nic.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TSA: dik za point. Vcera jsem v 69 narazil na zlutaka kterej me furt killoval a nenapadlo me ho skipnout.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARTMAN: canai cube je klasicka kostka jako byla ve starym diablu jinak tady https://www.youtube.com/watch?v=R5cRpfe_hTE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam