• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: helltoth se jede jedine. nejsilnejsi build gargantuan
    WRATA
    WRATA --- ---
    STO78: Dik
    WRATA
    WRATA --- ---
    STO78: Co je prosim support DH?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: nekdo hovoril, ze helltooth uz neni moc dobry, ale zjevne neni ani uplne spatny :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kdyby někoho zajímalo, tak tady je můj tX setup na WDčko. Funguje víc než solidně a hlavně je s ním sranda
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ano, nesezonni. a nejspíš jsi koukal na druhý WD... http://eu.battle.net/d3/en/profile/ROTOPEED-2207/hero/1901791
    AVATAR: navic je nakej neoblecenej a evidentne ne sezonni :)
    CHEWBACCA: to asi android klient neumi :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: mozna tomu nebudes verit ale ja ho vidim na nastence :-)
    ONDRA_PATA: link na profil, prosim :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: kdy budes hrat? Potrebuju naky rady.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WDckem te delam gemy. gr70 do deseti, gr 60 do peti minut.gemy lvl 20 az 60
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: twist se nehraje solo a kdyz uz, tak to neni pro zacatecniky :) na solo je arcane orb a ten se hraje jako mele ;) na TX je talrasha a to je naspedovana uchylarna kdy mackas jen teleport a exploze je pres numlock :D
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jojo wdcka je skoda, zatim me bavil asi s monkem nejvic...ale tak me to "toceni" charu celkem vyhovuje, clovek nezabredne do uplnyho stereotypu...zacinal jsem wizzem, pak jsem hodne hral monka, pak crusadera, pak se tyhle classy moc hrat nedaly, tak jsem rozjel dh (ten byl vzdy super), wd a nakonec barbara+suport monka...musim rict ze zaver minuly sezony pro me byl takovej nejzajimavejsi/nejpestrejsi...combo helttoth/poison dart wd, support monk a ww/gavel of judgement ik build barb proste nabizelo hodne pestrou skalu a vsechno se hralo dobre...nicmene pak uz clovek taky nevedel co by...
    no a ted jsem moc rad za vzkriseny dhcko...to je proste sekana jak ma bejt, ale ten wizz me zatim hodne nebvi a crusadera se bojim zkouset...;[
    JADE
    JADE --- ---
    no muj dotaz spis mel za cil se dozvedet, jak spravne toho wizzarda hrat, abych teda op byl ?! :) pac mi to fakt neprijde...ano nahodim armor, magic weapon...nabehnu hodim bubble a hazu pokud mozno ty twistery na sebe aby se spojili v tornado a bylo jich vsude co nejvic a do toho odpaluju tu explozi ?! thats all ? me to prijde fakt takovy hrozne neefektivni ;[
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jj souhlas :) + vzdycky bude "neco/ nejaka kombinace" to nejlepsi
    ENDER
    ENDER --- ---
    MYKEZ: kdyz jedes LoN tak to jedno neni :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    U Hellfire amuletu je typicky skoro jedno, jestli je Ancient nebo neni, jelikož nejlepší rolly bejvaj chc, chd, % ele dmg, a tyhle maj rozsah pochopitelně stejnej i u non-ancient.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WD je potřeba pořád. Navíc neni jen 4 group ve dvojičkách chodí i jako dmg dealer. Podle mě je to udělaný dobře. Jak by měl fungovat nějaký lepší endgame v grindovací hře moc nevim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SCHUNA: A jaký je rozdíl oproti minulým sessionám, kde byl must-have WD? Tak je teď konečně Season-of-the-Wizz, udělejte si wizny nebo vymyslete jak to svýma WD podpořit k ještě vyšším riftům :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam