• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jojo wdcka je skoda, zatim me bavil asi s monkem nejvic...ale tak me to "toceni" charu celkem vyhovuje, clovek nezabredne do uplnyho stereotypu...zacinal jsem wizzem, pak jsem hodne hral monka, pak crusadera, pak se tyhle classy moc hrat nedaly, tak jsem rozjel dh (ten byl vzdy super), wd a nakonec barbara+suport monka...musim rict ze zaver minuly sezony pro me byl takovej nejzajimavejsi/nejpestrejsi...combo helttoth/poison dart wd, support monk a ww/gavel of judgement ik build barb proste nabizelo hodne pestrou skalu a vsechno se hralo dobre...nicmene pak uz clovek taky nevedel co by...
    no a ted jsem moc rad za vzkriseny dhcko...to je proste sekana jak ma bejt, ale ten wizz me zatim hodne nebvi a crusadera se bojim zkouset...;[
    JADE
    JADE --- ---
    no muj dotaz spis mel za cil se dozvedet, jak spravne toho wizzarda hrat, abych teda op byl ?! :) pac mi to fakt neprijde...ano nahodim armor, magic weapon...nabehnu hodim bubble a hazu pokud mozno ty twistery na sebe aby se spojili v tornado a bylo jich vsude co nejvic a do toho odpaluju tu explozi ?! thats all ? me to prijde fakt takovy hrozne neefektivni ;[
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: jj souhlas :) + vzdycky bude "neco/ nejaka kombinace" to nejlepsi
    ENDER
    ENDER --- ---
    MYKEZ: kdyz jedes LoN tak to jedno neni :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    U Hellfire amuletu je typicky skoro jedno, jestli je Ancient nebo neni, jelikož nejlepší rolly bejvaj chc, chd, % ele dmg, a tyhle maj rozsah pochopitelně stejnej i u non-ancient.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WD je potřeba pořád. Navíc neni jen 4 group ve dvojičkách chodí i jako dmg dealer. Podle mě je to udělaný dobře. Jak by měl fungovat nějaký lepší endgame v grindovací hře moc nevim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SCHUNA: A jaký je rozdíl oproti minulým sessionám, kde byl must-have WD? Tak je teď konečně Season-of-the-Wizz, udělejte si wizny nebo vymyslete jak to svýma WD podpořit k ještě vyšším riftům :P
    ENDER
    ENDER --- ---
    SCHUNA: no ma to stejnej koncept jako jiny blizz hry, easy to play, hard to master... v okamziku kdy se dostanes do velkych riftu, musis dost minmaxovat a to neposbiras za par hodin ani dni... kamos byl 9 ve WD zebricku (nez chcipnul) a mel nahrano 180 hodin... to je treba pro me cas, kterej v ty sezone nedamm, ted jsem se po cca 55 hodinach dostal na 190 misto na solo crus a dal to uz moc nepujde a taky me to prestane bavit.. tahle rychlost nabirani ma taky vyhodu pro casual hrace, ze si taky maji moznost trosku zahrat...

naprostej souhlas, ze by mela existovat nejaka forma placeni, navrhoval jsem treba 5 USD jako entry fee do sezony, pripadne by za to byl treba 10% xp buff nebo neco takovyho, aby se jim vyplatilo to provozovat...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ENDER: Tak samozrejme, ked ta to bavi, tak to je pre teba len dobre. Koncept sezony je podla mna tiez uplne super. Akurat, ze v kazdej season sa skracuje ten cas, kedy este nemas vsetko. Uz teraz sme na par dnoch, pre niektorych su to dokonca "hodiny".

Chapem, ze je ta hra zadarmo a fakt sa snazia, preto pisem, ze by to chcelo datadisk alebo pokracovanie. Rad si zaplatim ten vyvojarsky team a urcite by som v tom nebol sam. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    SCHUNA: vzhledem k tomu, že je diablo zadarmo, tak se tomu na strane blizzu venuje opravdu malo lidi a soucasny system sezon je imho uplne super, protoze se kazdych par mesicu vsechno krasne wipne a nastavi se vsechno znovu...
    Pro me je urcite lepsi tento stav nez kdybychom meli 6 vyrovnanych class, ktere by rok balancovali, takze ve vysledku by zadna season nebyla...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Nj, wizna je tak uzasne hratelna, ze akekolvek ine DPS je zbytocne. :) 3x support a jedna wizna, tak si to urcite aj blizz predstavoval. Ja som dosiel k nazoru, uz sa asi opakujem, ze proste kym bude GR jediny endgame, tak ta hra nikdy o nejaky kvazi balance ani nezakopne a mozu sa snazit ako chcu. Tak mi zostava dufat, ze snad bude niekedy dalsi datadisk, popripade Diablo4, kde si mechaniky nastavia od zaciatku lepsie. Snad este nebudem vtedy moc stary na to, aby ma to bavilo. :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Btw v Archon wizne je lepsi davat beam a nebo ty exploze?
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAVARA: ja nefrflam :) jenom popisuju realitu, ja jsem rad ze se to zmenilo, navic mi to prijde vyrovnany jak to nikdy nebylo... ale wiz je imho ted nejlepsi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: jak totálně op, konečně po čtyřech seasonech je hratelná, najednou nejsou op wd/dh a hned frfláte :p
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: wizna je totalne op, crus je celkem nudnej, ale kdyz hrajes top rifty, zabavny je imho vsechno (hraju hc, behat po 72 s proclou pasivkou je proste super :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: hral sem ho nejvic pred patchem a ted skladam gear na borbardment build ale obavam se abych nedopadl podobne jako ty s wizznou. Nejsem si uplne jistej jestli me bude bavit cekat az mi tam napada kazdejch sest vterin bombardment.Prestava me bavit i gargantuan wd. Mam radsi buildy kde se hodne casti. Zlatej helltoth acid/fire wall wd ale ten uz je death.
    JADE
    JADE --- ---
    co ten dementni crusader hraje to nekdo ?!
    JADE
    JADE --- ---
    spis mi nekdo vysvetlete toho wizzarda...zkusil jsem ten arcane orb build a prislo mi to nejaky takovy divny...prisel jsem si jak meleecko a obcas to bouchalo slusne, ale obcas mi prijde ze ne....treba zabit s tim zdrhajiciho goblina je vo rozbitou klavesnici a nervy v kyblu...tak jsem si rikal nasrat...pak kdyz mi padla ancient wepka na energy twister build, tak jsem mel jasno a kdyz jsem to dneska za docela tezky ztraty na matrosi vsechno prerolloval, tak je to uplne divny...za prvy hrozne nudny, za druhy vydrzi mnohem min nez arcane orb build a prijde mi ze dela uplny hovno ;[ na t10 farmu ani jeden build a solo gr hrozne pomalu...resp prijde mi ze jsem vsude stejne pomalej nehlede na obtiznost...s dhckem se prokrajim jak malem vsude a tady to proste trva jak psovi srani ;[ je fakt, ze pak nejaka parta celkem zoufalcu, ale dobry slozeni a GR 75 jak hovno...ale nejak mi ani neskacou cisla pokud nestojim blizko toho twisteru...jako vubec se mi to nelibi a to jsem se tesil, jak si zawizzardim, pac jsem na nem zacinal a pak byl hrozne dlouho spatnej, tak jsem ho nehral ;[
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    no a je to tady :D :P
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOUMI: patche a ptr? to mě úplně minulo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam