• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MEMORY: koukám že máš pěkný DHčka :D myslíš si, že Impale DH dost pokulhává za tvejma variantama? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Galdraxel-2795/hero/41237566 (začal jsem "hrát" v pátek)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    btw jsem si udelal druhe DH na multishot a je to taky hrozne rychlej mazec. docela se s tim daji chodit i rifty 55-70.

a jak se tu resil wizz, ten build sem se taky nenaucil hrat. ale asi proste nekomu to sedne, nekomu zase ne no
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    DIOM: aha, novinka :) dik :) ale stejne sezona je nejlepsi :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    MEMORY: bylo a už naštěstí není :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    DWAY: jo ja vim :) jen jsem mel pocit, ze vzdycky bylo v sezone neco navic i itemu, ktere na non nebyla sance mezitim dostat
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: ja myslel ze kure se jede s arachnyrem
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEMORY: me duvody:
    - dostanes zdarma set
    - jsou tam nejake achivka portrety a tak (sem achiv hunter)
    - zda se mi, ze tam ty veci vic padaji (muze byt subjektivni pocit)
    - to ze zacinas od nuly ma sve kouzlo
    - chces se pomerit s ostatnimi hraci (neni muj pripad, ale chapu ze nekteri soutezivci na to slysi)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    doted sem si myslel ze kure je nejrychlejsi speed farm build ale pripojil se ke mne typek z clanu s monkem a nestiham ho ani s kuretem :-)
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: aha... to by bylo fajn, on mi tvrdil ze tenhle build si muzu postavit i bez sezony - http://www.diablofans.com/builds/69910-2-4-gr85-earthquake-solo-group ... me se tomu nechtělo verit, ale jestli je to tak tak je to hodne dobry :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: ano,uz neni sezonni gear
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: no momentalne mam splneno GR74 solo,vyssi mi uzekl o kousek nebo poloprazdnej rift.jeste poladit gear a pujde to
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    STU: podle me je to blbost, proc jinak hrat sezonu?
    STU
    STU --- ---
    moc jsem to poslední dobou nesledoval a tak se radeji zeptam... kamos rikal ze v sezone i v nonsezone je momentalne stejnej gear... je tak? takze buildy pry fungujou stejne. muzu veskerej gear co ted pada v sezone mit i v normalni hre?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WASQ: kure se ale jede uz leta :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: ja zatim lowlifuju s jade harvesterem. Jen torment 9. Jeste se to zlepsi, az mi padne quetzl ale helltooth pomalu skladam. I kdyz me strasne laka zunimasa :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: helltoth se jede jedine. nejsilnejsi build gargantuan
    WRATA
    WRATA --- ---
    STO78: Dik
    WRATA
    WRATA --- ---
    STO78: Co je prosim support DH?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: nekdo hovoril, ze helltooth uz neni moc dobry, ale zjevne neni ani uplne spatny :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kdyby někoho zajímalo, tak tady je můj tX setup na WDčko. Funguje víc než solidně a hlavně je s ním sranda
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: ano, nesezonni. a nejspíš jsi koukal na druhý WD... http://eu.battle.net/d3/en/profile/ROTOPEED-2207/hero/1901791
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam