• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEDAN: mam jen par kusu gearu anc,co jsem sbiral pred patchem a ten ring mi nepada,ale shardy z GR75 jsou rychlej nastroj a ta coura mi proste da!!! :) mezitim jsem dostavil reakor v lepsim gearu,ten potrebuju taky vyzkouset
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ONDRA_PATA: ja ho zacal hrat a bavi me. zatim jsem jen dokoncil zaklad (zadny ancienty, nizky gemy, blby staty...) a ted potrebuju upgradovat, ale vcera gr60 solo bez nejmensiho problemu a s velkym naskokem. dneska mam v planu zkusit jit co nejvys.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a hraje nekdo earth barba? ja to mam slozeny,cekam na prsten a chci si po dlouhy dobe zaskakat.jen nevim,jakej to ma na solo potencial
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: musim te varovat, ze je to neskutecna nuda ten twister a pocit "divnosti" te nemine...fakt nejak nemuzu prijit na to co je na nom tak op, protoze mi rozhodne neprijde, ze by to nejak krajel...treba se sentrynou prijdes nahazes 5 stanic a zacnej spamovat a je proste videt jak hp jdou dolu...tady sice furt jak kokot posilas nekam tornada, pack tak nejak vychcipa, ale ani poradne nevis proc...nehlede na to, ze kdyz nemas dobry supporty, tak jsi furt dead ;[ tzn. na public GR 75+ skoro nepouzitelna vec ;[
    jinak souhlas na farmu 1000x lepsi DH, jak tX, tak GR55-70
    NJORL
    NJORL --- ---
    Solo DH multishotem jde realne 70 v klidu. Cokoliv nad tim udelas ale nesmis potkat reflect dmg. Takze nahovno. Sentrynou udelas v klidu 75 bez smrti.

To vse nahore beru bez investic do augmentu.

V grupe je DH k prdiku. Jediny co se jede je supp DH. Se support DH jsme dali tu 92.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: No ja jsem se asi rozhodl ze na T10 wiz farm kaslu. Je to sice rychly ale to UE DH je mnohem vetsi zabava a je to prakticky nesmrtelny. Holt si tu tornado wiznu dostavim za shardy a ne z dropu no.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    J4C0B1M: u obou mam ve 4 lidech max 70 zatim (11 minut). pak 72 nam utekla asi o 20 sec.
    solo zatim 64, nejak na to solo nemam cas. kdyz jdu farmit klice, tak se postupne nekdo prida az se chodi gr a pak zase uz nemam klice :D
    JADE
    JADE --- ---
    z toho duvodu jsem postavil i archon build s chantodos will a jako teda taky nic moc, tam to zas pizlam pul hodiny vsechno ;[ zkratka nejak mi ten kloudnej wizz t10 farm build nejde poskladat ;[
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL HOUMI: souhlasim, nez zabijes 1. elite pack umru 2x, pak to teda musis mnout hodne rychle furt dokola a nenechat si ujet ingeom cd a jede to ok, ale jinak zase umres hodne rychle ;[
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MEMORY: a jak vysoký GR jsi s nima (dháčkama) schopnej dávat na pohodu?
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI: ten wizz vypada dobre. ja teda na farmu jedu multishot dh a to je taky strasnej fofr :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Postavil jsem to vcera a stale mi to umira. Pod ten Numlock se da schovat jen ten explosion blast nebo i to brneni?
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Diky!!! Zkusim to. :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: http://www.diablofans.com/builds/70681-flash-fire-wizard-t10-speed klasika podle quina :) je to fakt sranda jak to boucha a jen bezis :D
    NJORL: casem prijde ^^ ani nvm, jestli to maj uz v Asii ...

PS: jakto ze mi nejde z toho linku udelat odkaz ? jen premium nebo mi neco unika ? :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Sezona je uplne na kokot. Sere me ze musim tri dny delat neefektivni kokotinu abych na NS mel stash navic. Vubec nechapu proc blizz nevydelava v grind hre na prodeji tabu do stashe. Kdyz jsem jeste hrat Path of Exile tak hra byla zdarma ale cca litr jsem jim zaplatil za dalsi zalozky na veci. A Zaplatil jsem to rad a s usmevem!!!
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Premejslim nad tim wizem na TX. :) Potkal jsem jich par ve hre a libi se mi to. Mohl bys ho linknout pls?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: tak to si este nevidel talrasha wize :D to je taky sranda , jen bezis dopredu a mackas 1 ! tlacitko :D zbytek mam pod numlock trikem a proste na TX vsechno mrtvy :D
    STU: sezona ma od S5 jiny ucel, krom toho ze zacinaj vsici od nuly ( ano to je 1 z duvodu proc to lidi hrajou ) tak hlavne je ted za season journey 1 tab v truhle navic ;) zbytek je ciste cosmetic ( pet + portrety )
    TSA
    TSA --- ---
    JADE: Nvm, jestli ti někdo už odpověděl, ale jestli se pořád ptáš na arc wiz, tak princip je jednoduchý.
    Přes 6pc máš 2000% zvětěšnou dmg, takže na mobkách musíš mít stále bublinu (která slouží i jako def, musíš stát pod ní)
    Když ti procne element na arc - velký čísla
    Přes EB si stackuješ dalších 20% dmge
    Přes single a trium si stackuješ (3stacky) dmg AB

Goblin - dohnat, hodit na něj bublu a mít rdy 4 orby

Thats all, easy job.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CHEWBACCA: no ja nemel pasek a neco jeste na goldy. Protoze jinak behas, sbiras goldy, si skoro nesmrtelny a rychle zabijis rare grupy (dle navodu je skoro oneshootujes)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    J4C0B1M: dik. akorat mam ted prehozene res a focus na jednom, lepsi zatim nemam pro oba :P Impale jsem zkousel jen chvilku, nemam na to tak super gear a nepodlehl jsem tomu buildu tolik. ale urcite ho jeste zkusim az to dosbiram
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DWAY: bavime se ale o farme to co popisujes mi prijde moc slozity na farmu, nemam potrebu se healovat u farmeni na T10, jenom beham a sbiram dechy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam