• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    CARTMAN: bounties idealne TX a GR co zvladnes
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    jaka obtiznost se chodi bounties a gr? predpokladam ze vyssi obtiznost prinasi lepsi dropy?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: uz asi chapu :) nesnaz se mackat vsechny 3 skily najednou a pak vypnout numlock.... normalne udelas 1, zapnes num, udelas dalsi, zapnes a dalsi ... ;) pokud budes chtit TP/ identify tak das chat nebo mapu :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Pokial si dobre pamatam, tak niektore klavesnice taketo veci zvladaju a niektore nie.
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Zkousim to nejak se mi to sere.

Zmacknu jeden num 1 a drzim, pridam num 2 a drzim. oba efekty se spustej. pak pridam num 3 a nic. Nemuzu je vsechny tri drzet soucasne, protoze se zda, ze numericka klavesnice umoznuje najednou drzet jen 2 klavesy. :) Co s tim?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: jak pise LAAZI: , proste i ostatni skilly das pod jiny cislo a akorad to tam naklikas :) ofc dycky si muzes numlock zas zapnout, kdyz to chces zapnout u jinyho skilu :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    AVATAR: Vyssi obtiznost / GR level ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    HOUMI: Ja umim pod numlok dat jen jeden skill. Jak se dela vic?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: vsechno stejne :) mam to pod 7,8,4 a 5 ( pouzivam pouze QWER ) a klasicky to zaklikam pres numlock ;)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ONDRA_PATA: chystam se na gr70 69 byla i docela v poho ...ikdyz ma ten build jinej nez na diablofans .....jedu spis na boulder toss kterej mi ted dava za v prumeru 60 000 M ale az bude furnace tak to zkusim s ni....
    semenak (wartin82#2453) :: DiabloProgress - Diablo 3 Rankings
    http://www.diabloprogress.com/hero/wartin82-2453/semenak/71698109
    NJORL
    NJORL --- ---
    a jak pod ten numlock dostanes vic veci?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: pod numlockem mam skin i frostnovu ;) neumiram ptz goldwrap + boon ... jde o to je zabit 1st elitu a pak se vezu :) kdyz uz je dobrej gear na to, tak to jde samo +
    ENDER: sosni novy alphu novyho UT ^^
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak po vcerejsim upgrade 4 veci na ancient jsem poskocil o 2 rifty na 74HC a dneska uz vubec nemam chut hrat diablo a hledam co hrat jinyho :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: hele bylo to dobrovolny. Me fakt neprijde ok u toho sedet pred praci. Po praci. Celej vikend atd.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Kamos hraje DH a nevi si s tim moc rady. Sentry jsou fajn, ale kdyz hraje, tak se mnou a ja jsem na nej moc overpower, takze nez postavi vez, je vsechno dole.

Nejakej tip na zabavnej a pritom silnej build, se kterym by se vyradil? :)
    CHEWBACCA: se rozved, jako ja, a budes mit na hrani casu je a jeje :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: levy mam garg, pravy dogs koleckem chodim a cislama castim. Nejvic nejpohodlnejsi si myslim. Respektive mel jsem to tak ted uz jsem se diabla navzdy vzdal (umoznil sem manzelce zmenit mi heslo, posledni dobou sem u toho travil vsechen volnej cas :-)). Chybi mi muj wd :-)
    ONDRA_PATA: ja soul harvester. Sice to casto poustim mimo dosah, ale vysledek je ten, ze mam vetsinu casu 10 dusicek a ani se moc starat nemusim.

Ale radsi bych neco aktivniho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam