• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: vsechno stejne :) mam to pod 7,8,4 a 5 ( pouzivam pouze QWER ) a klasicky to zaklikam pres numlock ;)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ONDRA_PATA: chystam se na gr70 69 byla i docela v poho ...ikdyz ma ten build jinej nez na diablofans .....jedu spis na boulder toss kterej mi ted dava za v prumeru 60 000 M ale az bude furnace tak to zkusim s ni....
    semenak (wartin82#2453) :: DiabloProgress - Diablo 3 Rankings
    http://www.diabloprogress.com/hero/wartin82-2453/semenak/71698109
    NJORL
    NJORL --- ---
    a jak pod ten numlock dostanes vic veci?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: pod numlockem mam skin i frostnovu ;) neumiram ptz goldwrap + boon ... jde o to je zabit 1st elitu a pak se vezu :) kdyz uz je dobrej gear na to, tak to jde samo +
    ENDER: sosni novy alphu novyho UT ^^
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak po vcerejsim upgrade 4 veci na ancient jsem poskocil o 2 rifty na 74HC a dneska uz vubec nemam chut hrat diablo a hledam co hrat jinyho :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: hele bylo to dobrovolny. Me fakt neprijde ok u toho sedet pred praci. Po praci. Celej vikend atd.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Kamos hraje DH a nevi si s tim moc rady. Sentry jsou fajn, ale kdyz hraje, tak se mnou a ja jsem na nej moc overpower, takze nez postavi vez, je vsechno dole.

Nejakej tip na zabavnej a pritom silnej build, se kterym by se vyradil? :)
    CHEWBACCA: se rozved, jako ja, a budes mit na hrani casu je a jeje :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: levy mam garg, pravy dogs koleckem chodim a cislama castim. Nejvic nejpohodlnejsi si myslim. Respektive mel jsem to tak ted uz jsem se diabla navzdy vzdal (umoznil sem manzelce zmenit mi heslo, posledni dobou sem u toho travil vsechen volnej cas :-)). Chybi mi muj wd :-)
    ONDRA_PATA: ja soul harvester. Sice to casto poustim mimo dosah, ale vysledek je ten, ze mam vetsinu casu 10 dusicek a ani se moc starat nemusim.

Ale radsi bych neco aktivniho.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: levym tlacitkem jen proste chodis :) ja tam mam zombie dogs
    ja vcera switchnul na ten garganthua build a dmg je paradni. Predtim jsem dal na solo 50 ted mam tusim rekord 62. Jen nejak nevim, co dat na levy mysitko. Vsechno na cd :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEDAN: mam jen par kusu gearu anc,co jsem sbiral pred patchem a ten ring mi nepada,ale shardy z GR75 jsou rychlej nastroj a ta coura mi proste da!!! :) mezitim jsem dostavil reakor v lepsim gearu,ten potrebuju taky vyzkouset
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ONDRA_PATA: ja ho zacal hrat a bavi me. zatim jsem jen dokoncil zaklad (zadny ancienty, nizky gemy, blby staty...) a ted potrebuju upgradovat, ale vcera gr60 solo bez nejmensiho problemu a s velkym naskokem. dneska mam v planu zkusit jit co nejvys.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a hraje nekdo earth barba? ja to mam slozeny,cekam na prsten a chci si po dlouhy dobe zaskakat.jen nevim,jakej to ma na solo potencial
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: musim te varovat, ze je to neskutecna nuda ten twister a pocit "divnosti" te nemine...fakt nejak nemuzu prijit na to co je na nom tak op, protoze mi rozhodne neprijde, ze by to nejak krajel...treba se sentrynou prijdes nahazes 5 stanic a zacnej spamovat a je proste videt jak hp jdou dolu...tady sice furt jak kokot posilas nekam tornada, pack tak nejak vychcipa, ale ani poradne nevis proc...nehlede na to, ze kdyz nemas dobry supporty, tak jsi furt dead ;[ tzn. na public GR 75+ skoro nepouzitelna vec ;[
    jinak souhlas na farmu 1000x lepsi DH, jak tX, tak GR55-70
    NJORL
    NJORL --- ---
    Solo DH multishotem jde realne 70 v klidu. Cokoliv nad tim udelas ale nesmis potkat reflect dmg. Takze nahovno. Sentrynou udelas v klidu 75 bez smrti.

To vse nahore beru bez investic do augmentu.

V grupe je DH k prdiku. Jediny co se jede je supp DH. Se support DH jsme dali tu 92.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: No ja jsem se asi rozhodl ze na T10 wiz farm kaslu. Je to sice rychly ale to UE DH je mnohem vetsi zabava a je to prakticky nesmrtelny. Holt si tu tornado wiznu dostavim za shardy a ne z dropu no.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    J4C0B1M: u obou mam ve 4 lidech max 70 zatim (11 minut). pak 72 nam utekla asi o 20 sec.
    solo zatim 64, nejak na to solo nemam cas. kdyz jdu farmit klice, tak se postupne nekdo prida az se chodi gr a pak zase uz nemam klice :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam