• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SHORTY23:
    J4C0B1M: aha ok tohle chapu. Jeste jsem si vsiml pri startu GR je tam nejaky checkbox ve kterem pisi neco o vetsim poctu levelovali gemu (boco)... hrajete to s tim zaskrtnutym? O co presne jde? Zvysujete to nejak obtiznost? Ovlivnuje to dropy?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: vzdyt jsi se ted vzdal D na pc,tak proc si chces kupovat na ps?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DIOM: aha tak to nezni moc pozitivne
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHEWBACCA: co vím, tak na ps4 ladder není, ani sezóny a v online se tam prohánějí borci s hacknutým gearem
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hrajete nekdo dia na ps4? Premyslim o koupi. Jsou tam stejny buildy jako na pc? Jsou nekde leaderboards?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    J4C0B1M: Nevim, hc nehraju, popravde nechapu hc dhcka s GR > 70, ja na 67 dostavam instanty s kterejma nic neudelam (rift boss s teleportem napr.)
    GR mi da vyssi level jenom kdyz dam predchozi lvl, nemusim u toho menit equip.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CARTMAN: zmizí, 1 klíč = 1 gr, ale u stejnýho klíče ty uvidíš max 20, ale hráč co má max 80gr tam uvidí třeba 84
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    CARTMAN: Zasobu klicu si vybudujes tak, ze budes chodit normal rifty na vyssi obtiznost... Od T6 mas 100% sanci na drop jednoho klice, na T10 mas 100% sanci na drop dvou klicu...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    LAAZI: nehraje v tom roli i tvoje dmg a toughness? Pamatuju si z HC, že mi to ukazovalo o dost víš, než jsem měl max a než co jsem chodil
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LAAZI: chapu dobre tedy ze klic staci jen jeden a nezmizi po splneni gr?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    YASHAMARU: hele jedu ho a chybí mi toho ještě hodně v anc + mám dost špatnejch rollů a solo bych dak zatim tak 57+? zatim farmim 53 solo na pohodu,v grupě mam ofc ňákejch 72, ale otázkou je, proč jsem nanašel v top 100 solo nikoho kdo to hraje taky :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CARTMAN: To kterej GR muzes jit nezavisi na tom jakej mas klic, klice sou stejny, ta hra si pamatuje jakej gr si dal naposledy a jak rychle a podle toho ti umozni jit vyssi levely.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    J4C0B1M:
    DIOM: ok diky tohle chapu. Vcera jsem na T2 v NR vytahl nejaky keystone ktery mi ted umoznuje jit GR az level 15... jak managujete ty klice? Dropujete je v tom NR na vyssi obtiznosti nebo je levelujete po dokonceni GR? Jak si vybudovat zasobu klicu?
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    YASHAMARU: je to masakr...doporučuji zkusit.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vylezlo nakonec neco z toho melee DH? jak mu zmenili ten set? vypadalo to skoro jako assassin :p
    DIOM
    DIOM --- ---
    CARTMAN: jo..je to jedno..GR mají svojí vlastní obtížnost, která se v určitých stupních rovná obtížnosti tormentů .. GR45=T10, jak bylo řečeno
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CARTMAN: přesně tak...a tim T10=GR45 jsem chtěl říct, že pokud sice dáš gr45, ale umíráš a nakonci máš jen 1 minutu do konce času, tak asi imho nemá zatim smysl chodit bounties T10
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DIOM: funguje to u GR tak ze nezalezi co mas nastaveny za obtiznost v game settings ale determinuje to level toho GR?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CARTMAN: obtížnost na bounties můžeš defacto odvodit od toho jakej dáváš GR, bounties by se měly chodit nejlépe rychle, svižně a když T10=GR45, tak se buď přizpůsob a nebo se někam naser a oni to stejně odchoděj za tebe :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam