• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    K horšímu...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Zmenil
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nezmenil se kurzor v diablu po patchi?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CARTMAN: "Ucelem" je chodit co nejvyssi GR. Takze chodis co nejvyssi gr dokud mas klice. Kdyz nemas klice, farmis klice. Kdyz uz nedokazes dat vyssi GR, tak farmis nizsi GR na vylepseni gemu, pripadne bounties na mats na rerolly nebo keywardeny na hellfire amulet, pripadne dodelavas season achievy na free set, pripadne delas set dungy na kridla for fun, zapomel sem na neco?
    A kdyz uz fakt nedavas vyssi GR, tak smazes postavu a vyexpis crusadera nebo wizznu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SHORTY23: ok co bys teda radil udelat ted s tim klicem? dava mi to max lvl15 to myslim solo zvladnu. pak dat nr pro dalsi keystone a otevre si mi o levely vic? chci dat gr20 pry je tam set item.
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    CARTMAN: to pridali jako goldsink... Goldy leti strasne rychle nahoru, jakmile projdes parkrat vault/cow level rift a kdyz delas vysoke GR... Tohle je moznost, jak goldy utopit - pokud to mas zaskrtnute, tak pokud stihnes GRko na cas, tak misto 3 moznosti levelovat legendarni gem mas 4.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DIOM: to uz bych byl pred ni za vetsiho blazna nez uz sem :-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHEWBACCA: napiš na support, že ti šlohla účet ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: protoze sem zjistil ze sem zavislej a stara mi nechce dat heslo :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SHORTY23:
    J4C0B1M: aha ok tohle chapu. Jeste jsem si vsiml pri startu GR je tam nejaky checkbox ve kterem pisi neco o vetsim poctu levelovali gemu (boco)... hrajete to s tim zaskrtnutym? O co presne jde? Zvysujete to nejak obtiznost? Ovlivnuje to dropy?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: vzdyt jsi se ted vzdal D na pc,tak proc si chces kupovat na ps?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DIOM: aha tak to nezni moc pozitivne
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHEWBACCA: co vím, tak na ps4 ladder není, ani sezóny a v online se tam prohánějí borci s hacknutým gearem
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hrajete nekdo dia na ps4? Premyslim o koupi. Jsou tam stejny buildy jako na pc? Jsou nekde leaderboards?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    J4C0B1M: Nevim, hc nehraju, popravde nechapu hc dhcka s GR > 70, ja na 67 dostavam instanty s kterejma nic neudelam (rift boss s teleportem napr.)
    GR mi da vyssi level jenom kdyz dam predchozi lvl, nemusim u toho menit equip.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CARTMAN: zmizí, 1 klíč = 1 gr, ale u stejnýho klíče ty uvidíš max 20, ale hráč co má max 80gr tam uvidí třeba 84
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    CARTMAN: Zasobu klicu si vybudujes tak, ze budes chodit normal rifty na vyssi obtiznost... Od T6 mas 100% sanci na drop jednoho klice, na T10 mas 100% sanci na drop dvou klicu...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    LAAZI: nehraje v tom roli i tvoje dmg a toughness? Pamatuju si z HC, že mi to ukazovalo o dost víš, než jsem měl max a než co jsem chodil
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LAAZI: chapu dobre tedy ze klic staci jen jeden a nezmizi po splneni gr?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam