• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: k cemu je vlastne tak dulezita kocka?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je fakt, ze tam na ne nemas jak zatlacit no :( V T&C urcite maji, ze si vyhrazuji pravo te zabanovat za poruseni pravidel, a to neokecas.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: taky me to napadlo,ale prijit bych o to vsechno nechtel :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DWAY: No jelikož to jsou top hráči a streamujou na twitchi, tak bez nich by se na d3 dívalo o půlku lidí míň :) To je jak s Overwatch, kde Blizzard rozdal klíče jen lidem, co streamujou, asi to má dost efekt...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Takze kdyz si nastavim bota, tak se mi nic nestane? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: jaktoze finance? Diablo nema subscription, takze odkud ti hraci prinaseji blizzu vice penez?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DWAY: To se tak nějak všeobecně ví, vědí to v podstatě všichni (na d3 redditu je o tom thread každej druhej den), ví to samozřejmě moc dobře i Blizzard. Ale Blizzard nic pochopitelně neudělá. Proč a proč pochopitelně? Boty používá většina hráčský špičky (co se týče paragonů a typicky tedy i co se týče ranku), tudíž by se Blizzu prostě finančně nevyplatilo je banovat.
    WASQ
    WASQ --- ---
    WDčka na farmení tX jedině tohle :) Armor tam ještě není upgradnutej, mám na něm i + locust swarm. Fun faktor na max!
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: to jako nikomu neprislo divne zatim?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR: Pac to jinak ani nejde.. :-)
    CUZMAN: a jak ty to muzes vedet, kdyz jsi me naposledy videl v jade? :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    J4C0B1M: To se to riftuje, když nepřetržitě botí a zatím byl snad přibližně 90% čistýho času, co uběhlo v sezóně, online :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR je strasne krutej to vam povim :-D
    DWAY: area dmg je fajn prave kvuli tem cleavum :)
    nejak battle.net stavkuje, takze tvuj profil nevidim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: jinac jo tak nejak to slo, ale jak rikam to me moc nebavilo no :) Ale tak stejne ted hraju spise se zenou, takze musim pockat az se trosku dogearuje i ona, zatim davame tak cca GR46 s tim ze by to slo asi i zvednout trosku, ale jedem celkem na pohodu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: no ja u kakaly ani zbrane nezkousim, bo to je drahe jak cert. Ale zrovna se zbrani sem mel stesti protoze mi padl ancient sacred harvester asi jako druha ancient zbran :) a relativne slusne rollnuty. Jeste zkusim enchnout ten area dmg na neco lepsiho.
    DWAY: hele u gargantua buildu nejsou pirane (nebo cokoli jinyho) pro dmg, ale pro crowd control...

proste jedes vsechnu dmg do gargantuy a petu. Hodis mobum pod nohy walking death, kterej pridava za set 900% dmg a na walking death hodis pyrane, ktere vsechny moby stahnou tam, kde je nejvetsi damaz. Garganuty maj cleave, kterej dava aoe a sejmou tim cokoli (slupky okolo 20 miliard dmg).
    DWAY: me zacaly padat az tak 500+
    navic jsem vsechen matros pouzil na reforge a upgrade a do kadaly narval urcite uz stovky tisic bloodshardu - ta dava hlavne setovky, ancient zbran k potrebe jeste nedala :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: ja mam sice odehrano jen pulku casu co ty, ale vubec mi nechou padat ancientky.

Zkusil sem ten heltooth trosku hybridne http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dway-2747/hero/71685801 bo me pirane nebavily, a s netopyrama to taky slusne pise :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    THUNDARR: ja ted presel z harvestera na helltooth a helltooth je o dost lepsi. Jade ma slusny burst, ale byl sem o dost vic mrtvy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam