• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TSA
    TSA --- ---
    FIREBIRD: To je divné. Já to právě jen šel zkusit, protože s wiz jsem pohořel, tak jsem to naházel, zapomněl upravit ability a šel takhle a dal jak říkám uplně na pohodičku. Možná jsem ani neměl ten Hellfire neck. Tam asi je podstatný, aby ta Bow měla dmg, měls Ambush, pak přežít pár % mobek (mezi cca 55-75%) a pak už to kape samo :)
    FIREBIRD: eh, to jsou teda divny napady. Kdyz nepocitam rolovani a vyber equipu, mel jsem tech 50m achievment za 10 minut. Za pet, kdybych to napoprve nezmnoukal :)
    a muze to tak udelat uplne kazda postava a o lucku to fakt neni.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    TSA: Teda, mel jsem +/- to samy nebo podobny a byl jsem totlane bez sance, to musim zkusit jeste jednou :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já jsem si poctivě ladil build na to probíhání cesty k Adrie a když to tam pak několikrát prostě nevyšlo (hlavně tedy proto, že thorns crusader není nejlepší volba pro nezabíjení potvor na T6-8), tak jsem se na to vykašlal a na T8 jsem si začal procházet rifty s tím, že snad potkám Gilded Barona. A měl jsem kliku, byl to první imp, co jsem potkal v druhé riftě, co jsem zkusil. Z prdele klika, protože do té doby jsem ho potkal za celou sezónu přesně jednou.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: a teda musim rict,ze me fakt bavi buildy,kdy nedochazi source.treba prave garg WD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    crus me nikdy moc nebavil,ale poskladal jsem si hammerdina, ikdyz uz se nejede.a bavi me.zkusim oskladat i toho Thorn cruse.jakej je?
    TSA
    TSA --- ---
    FIREBIRD: http://www.d3planner.com/874051358 cca takhle jsem to měl seskládané (samozřejmě jsem neměl tak krásné staty těch itemů, to už si nepamatuji)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    no delal jsem to na publicu ...nejsem sebemrskac abych to drel sam :-D
    a vzdycky to slo fakt kvapem..
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Velmi rychly.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    NJORL: malo ? moc ? :_/
    NJORL
    NJORL --- ---
    WAR_TIN: 100 kesek za 3 hodiny?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    FIREBIRD: to ja mel trpelivost i par cow levelu sem to zkousel ....ale pak jsem si rekl HOVNO vojebu to :_D ale trvaslo to tak 3 hodiny herniho casu no...
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    TSA: Asi bys uz nemel link, cos mel na sobe, co? Portoze ja to fakt tezce nedaval a nechytal jsem se :)

WAR_TIN: vidis, dalsi metoda, ktera funguje, ikdyz, tos to musel vyhodit hned vedle kostky, aniz by ses pohnul. Lepsi to je s tim goblinem, staci nejaky ty veci na gold drop a je to. Jen mit kliku ho potkat no :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WAR_TIN: mne to teďko padlo v riftu - hoarder + zlatý goblin, dalo to 54M... akorát nehraju sezónu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WAR_TIN: chytry
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    nasbirat 50M goldu na zatah se mi nedarilo tak jsem to obesel a nasbiral 100 krabicek z bounties a tadaaa...+ mraky surovin...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    FORTRESS: Tak para 860, Solo GR71, Group GR 90 už to asi pomalu balim.
    hrajete vubec jeste nekdo? Nak vcera nebyl online nikdo z guildy ani z pratel. Shanim grupu, se kterou bych se dostal vys, nez na 70GR, coz je asi moje maximum :)
    NJORL: nerad se vzdavam. Koneckoncu, dohral jsem i r-type :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Set dungeony sú chujovina, súhlasím. Škoda, bola šanca urobiť to trochu inak, možno sa toho ešte dočkáme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam