• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    STU: aha, tak to se asi stavíme :D
    STU
    STU --- ---
    T_RAVEN: no co vim tak nekdy před rokem se to zacalo rozpadat... většina z nas teda pokud me pamet neklame presla do VVV - veni vidi vici.... aktivita docela slusna porad me někdo taha do gr 80+ ;)
    T_RAVEN: mno zacatkem sezony to docela zilo, ale ted jsou jeden dva lidi online. Tezko tedy rict, jestli funguje ci ne :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    T_RAVEN: hledej "nyx" nebo "n y x" pres clan search. Jazyk tusm english UK. Tak jsem to nasel ja. Kdyz posles request me ho nekdo schvalil behem minut.
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    STU: on nyx klan uz nefunguje?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WASQ: te asi ospamnu, zacinam mit zase zalusk na diablo :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kdybyste chtěli, pošlete přihlášku do CZELITE a pak mi napište třeba tady do pošty, večer vás vezmu. Bývá aktivních třeba kolem 15 lidí. Spíš lamky, pořádná parta se skládá těžko, ale dá se. A hlavně hezky česky :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    T_RAVEN: JA SEM RAVEN T.!!!
    STU
    STU --- ---
    on nyx klan ještě funguje? :)
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    muzu taky do nyx clanu? ;) nejak se mi ho ale nedari dohledat tak sem aspon poslal AVATAR friendrequest kdyz je ten leader...
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    joke dne :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    btw, jak ses talo, ze jsem leader nyx klanu? :)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    potreboval bych hodit v HC sesone postavu na 70...pomuze nekdo ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dnes se do ty sezony pustim.snad bude nekdo laskav a vytahne me na 70,pak uz pujdu po svych
    TSA
    TSA --- ---
    FIREBIRD: To je divné. Já to právě jen šel zkusit, protože s wiz jsem pohořel, tak jsem to naházel, zapomněl upravit ability a šel takhle a dal jak říkám uplně na pohodičku. Možná jsem ani neměl ten Hellfire neck. Tam asi je podstatný, aby ta Bow měla dmg, měls Ambush, pak přežít pár % mobek (mezi cca 55-75%) a pak už to kape samo :)
    FIREBIRD: eh, to jsou teda divny napady. Kdyz nepocitam rolovani a vyber equipu, mel jsem tech 50m achievment za 10 minut. Za pet, kdybych to napoprve nezmnoukal :)
    a muze to tak udelat uplne kazda postava a o lucku to fakt neni.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    TSA: Teda, mel jsem +/- to samy nebo podobny a byl jsem totlane bez sance, to musim zkusit jeste jednou :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já jsem si poctivě ladil build na to probíhání cesty k Adrie a když to tam pak několikrát prostě nevyšlo (hlavně tedy proto, že thorns crusader není nejlepší volba pro nezabíjení potvor na T6-8), tak jsem se na to vykašlal a na T8 jsem si začal procházet rifty s tím, že snad potkám Gilded Barona. A měl jsem kliku, byl to první imp, co jsem potkal v druhé riftě, co jsem zkusil. Z prdele klika, protože do té doby jsem ho potkal za celou sezónu přesně jednou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam