• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    ONDRA_PATA: tak to máš ten správnej :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *tudiz
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ACUACX23: jedu vladtne shadow impale podle diablofans s tim rozdilem,ze nemam marked for death ale fan of knives a tudis nemam ten impale blade,ale blade na stacky fan of knives. a hlavne proto,ze mi padla anc.
    ostatne na profilu jedina sezonni postava
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    ONDRA_PATA: ten je k ničemu ,jeho bonus se na přidanou dmg 40K k impale nevztahuje ..nevztahuje se na ní žadný bonus je stále 40k ....pokud jedeš fan of knives tak jedině http://us.battle.net/d3/en/item/lord-greenstones-fan
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: jsem na mobilu,nerozkliknu...to je ten nuz na crity?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: potřebuješ hlavně v kostce http://us.battle.net/d3/en/item/envious-blade a je z Act3 bounty cache
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hlavne doufam,ze stihnu udelat tu sezonu na stash.rozjel jsem to pred tydnem a chybi mi set dungeon v journeys a conquesty.ale para 200 s shadow fan of knives + impale DH a uz mam solo gr40.
    v podstate potrebuju takovou dmg,abych daval v set dungeonu kill na jednu ranu.
    ale teda do tech conquestu se mi kurva nechce...
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: jsme na tom podobne...zasek jsem se v ns nekde u para 950. kdy na public potkavam jen same 300-600 lidi, coz je pro me nezajimavy....obcas se stane, ze me to flakne nekam mezi lidi 1500+ ty me zas nechtej, protoze nemam augment, ale gemy nemuzu na 80 nejak dotahnout...mam 74...solo me nebavi a honeni perfect statu na itemech taky ne...a co si budem povidat, prijde mi posl dobou hlavne na ancient vecech chtenej stat narolovat o dost tezsi....vetsinou sem natocil co jsem chtel driv nez to stalo 1m goldu, ted se to pohybuje az tak kolem 3-4m nez se to povede a to jen zridka...matros jsem skoro vyplacal a farmit tX na matros do zblbnuti je to posledni co se mi chce ;[ takze je to opet takova herni krize ;[
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak pro mě asi zase končí tahle sezóna. Je čím dál tím těžší sehnat partu i na publicu. Online friends pravidelně opět jen v HS :) Navíc se stalo přesně to, co jsem čekal. Po necelých 400 vycraftěných HF amuletech furt nemám ani jeden použitelnej ancient, abych mohl push s WDčkem.. A jestli je nějaká činnost, co mě v D3 fakt nebaví, tak je to točit ubery dokola. Ach jo kua!

FORTRESS: pardon :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WASQ: Já Ti dám lamky! ;)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    MEDAN: tak jsem na to ted koukal. kdyz mam v kostce visage of gunes a aktivni vengeance, mam 52,9M toughness (81,49% dmg redukce). kdyz mam cloak of garwulf, mam 51,4M toughness (80,96% redukce), ale dva vlky navic. ti dva vlci mi asi prijdou lepsi bonus nez to pul procento.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Partu potrebuju na tech 70-80
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Solo kamo.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    NJORL: taky hraju cold. ale zajima me - jsi si jisty, ze dva vlci navic jsou vetsi dmg redukce nez polovicni damage z visage of gunes? premyslel jsem nad tim, ale zatim nijak neoveroval. a tech 10% chc z iceblinku fakt stoji za to? mam 61% bez nej a uz ted skoro nevidim bily cisla...
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Tech 80 imho je overkill a stacilo by 70 na vsem. Udelat 13*70 gemy metodou, kterou ted provozuju, je prace na cca 12 hodin ... takze nic nerealneho. :)
    T_RAVEN: byls pozvan :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Co vim tak frost sentry build hral treba i typek, co byl v season 5 dh normal ladderu prvni tejden rank 1.
    Ja ho hraju taky, libi se mi ten zvuk, co to dela :) akorat ted jak mam ten Taeguk uz na 60 stackach, se mi to vubec nechce hrat :p
    NJORL
    NJORL --- ---
    IMHO zaklad pri hledani klanu je najit bud hodne velkej nebo mensi kde lidi hrajou bud jen S nebo jen NS. Pokud se stredne velkej klan (do 50 lidi) rozpadne na S nebo NS tak konci. V CORS je 150 lidi. Neustale 50 online a hraje se jen NS. Clovek proste prijde do hry, napise do clan chatu +3 barb, monk a WD a do 10ti minut hraje. Postupne lidi chodej spat a pisou se uz ken +1 requesty. Prijimacky jsou pak zarukou toho ze hraci vedi co maji delat a hra funguje. Kazdy mesic se pak vypise novej clan requirement kterej tlaci latku a skill nahoru. Ted je GR 85 4 ppl full CORS. Kdo to neda za mesic jde.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    STU: aha, tak to se asi stavíme :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Pokud by mel nekdo chut na dobrej DH sentry build se kterym se daji lamat solo rekordy tak okopirujte moji postavu Black na nastence. V sobotu jsem s tim dal 77 a jsem 212 v Ladderu. Je to velice prijemne na hrani. Unikatni na nem je, ze je cold. :)
    STU
    STU --- ---
    T_RAVEN: no co vim tak nekdy před rokem se to zacalo rozpadat... většina z nas teda pokud me pamet neklame presla do VVV - veni vidi vici.... aktivita docela slusna porad me někdo taha do gr 80+ ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam