• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    spíš ten nyx clan je dost mrtvej, prtoože jsem ještě nikdy neviděl víc jak dva lidi online :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    STO78: Je to nesmysl. Taky je to jedinej prvek, co u toho drží spoustu lidí. Grind paragon 3 měsíce, mít díky němu o 100% větší DPS, než dalších 90% lidí -> zapsat se do tabulky a znova
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jj je to dost dobry :)
    WASQ: osobne teda radsi setdungy nez HS , tam je RNG na takovy urovni ze se musim dost casto vyhulit abych si neublizil :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    koukám na patch notes 2.4.1 a pěkný, jak vylepšujou gemy
    SITH
    SITH --- ---
    WASQ: ja to dělal kvůli archievementu :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nechápu jak na ty set dungy může mít někdo nervy. Já jsem tuhle sezónu zatím nezažil takovou nudu, že bych se je snažil udělat. Je to víc o nervy, jak Hearthstone :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: nic nerozbijou.... nerfnou dmg , tzn nebude potreba tolik tough... lidi vymysli novy buildy ktery se zas budou hrat :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    set dungeony musim rict zatim pohoda.delam jen DH season a dnes jsem dal Shadow a Unhallowed dohromady na 11 pokusu. zbyvaj uz jen 2 conquesty a hotovo.
    docela to jde dobre na to,ze hraju season ani ne 14 dni.
    ted musim dat 60 solo a 50m conquest a hotovo
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WRATA: Právě že žádnej. Na blizzconu o něm nikdo nemluvil.
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    SITH: já s wiznou firebird, asi pětkrát sem měl všechno splněno, ale se mi někde zatoulala jedna, dvě mobky a nestihl jsem to
    WRATA
    WRATA --- ---
    FORTRESS: Jakej datadisk byl oficialne ohlasenej?
    SITH
    SITH --- ---
    KKORDA: ja jsem splnil jen tak tak ten set dungeon pro crusadera :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    D4 bude tak za deset let Blizzardím tempem. Vždyť ještě nebyl ani oficálně ohlášenej datadisk.
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    konečně mám další záložku v bedně, ale že to byly nervy, nejhorší byl set dungeon, u toho sem šílel
    NJORL
    NJORL --- ---
    No ja jsem spis zvedav na odliv hracu az rozbijou sezonu nerfem stavajici mety a nikdo nebude schopen prekonat dtavajici rekordy. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tiež si myslím, že to je blbosť.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DIOM: taky chci zkusit,ale casu malo...

mne prijde,ze to kazdym patchem stale vylepsujou. takze vydaj D4 a zas to budou 5 let ladit?
    datadisk by mi prisel logictejsi
    DIOM
    DIOM --- ---
    tvl..to jsi teda vysněný zákazník Blizzardu :) ..já bych D4 bral klidně příští týden

Jinak teď hraju Grim Dawn a docela si libuju. Od tvůrců skvělého Titan Questu..je to něco mezi Diablem II (atmo), Van Helsingem (lore), z TQ to pak mám kombinaci povolání, takže možných buildů je celá dlouhá řada.
    http://store.steampowered.com/app/219990
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    upřímně doufám, že D4 jsou zatim opravdu jen spekulace a nebude dřív než za 3 roky. osobně chci ještě pár let D3 hrát, nejsem syt
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    zdravim.. hraje nekdo na ps4? nejde mi linknout ucet na battle.net.. nevi nekdo jak na to? Diky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam