• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tuhle situaci holt řeší sezony taky nevim co víc k tomu mám říct.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Paragon system je posahanej, ale tomuto to nevadi.

Ted se hraje 3x support a 1x DPS. Vysokej paragon potrebuje jen ten DPS. Ten nizkej paragon u supportu je jedno. Dulezite je aby vedeli, co maj delat. Jedinej rozdil mezi vysokym a nizky paragonem u supportu je vyse vita. Pokud to mas dobre postavene, nechcipnes i s nizkym paragonem. Pokud chcipas, budes holt muset narvat nejake gemy do vita, coz lide s vysokym paragonem nemusi.

Prave proto se mi soucasna meta, ve ktere jde o paragon jen u jednoho hrace, stasne libi. Umoznila mi hrat s lidmi co tu hru umi, prestoze jsem paragon nemel, kdyz jsem s nimi zacinal. Jde jedine o to, jestli mas skill nebo ne.

Zajete grupy Te nebudou brat ne proto, ze bys nemel dostatecne vysokej paragon na to, abys nestacil cislama ve hre, ale ze Tvuj nizkej paragon pravdepodobne svedci o tom, ze nemas dobrej skill. Nastupujes do rozjeteho vlaku.

Takze doporucuju udelat supp Monka, Barba, idealne WD, tech je nedostatek. A zacit hrat s VVV. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Holt budes muset hrat jenom sezony nebo si najit kamose co te potahnou i kdyz budes nizkej para nebo hrat supporta. To jako s nima chces jet GR100+ ? ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Paragon system je ok. V nový sezoně to ničemu nevadí a v "normalu" si přeci nikdo nemůže myslet že když se do hry přidávají itemy/sety co dovolujou chodit vyšší a vyšší GR že to s paragonama nehne.
    SITH
    SITH --- ---
    spíš ten nyx clan je dost mrtvej, prtoože jsem ještě nikdy neviděl víc jak dva lidi online :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    STO78: Je to nesmysl. Taky je to jedinej prvek, co u toho drží spoustu lidí. Grind paragon 3 měsíce, mít díky němu o 100% větší DPS, než dalších 90% lidí -> zapsat se do tabulky a znova
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jj je to dost dobry :)
    WASQ: osobne teda radsi setdungy nez HS , tam je RNG na takovy urovni ze se musim dost casto vyhulit abych si neublizil :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    koukám na patch notes 2.4.1 a pěkný, jak vylepšujou gemy
    SITH
    SITH --- ---
    WASQ: ja to dělal kvůli archievementu :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nechápu jak na ty set dungy může mít někdo nervy. Já jsem tuhle sezónu zatím nezažil takovou nudu, že bych se je snažil udělat. Je to víc o nervy, jak Hearthstone :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: nic nerozbijou.... nerfnou dmg , tzn nebude potreba tolik tough... lidi vymysli novy buildy ktery se zas budou hrat :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    set dungeony musim rict zatim pohoda.delam jen DH season a dnes jsem dal Shadow a Unhallowed dohromady na 11 pokusu. zbyvaj uz jen 2 conquesty a hotovo.
    docela to jde dobre na to,ze hraju season ani ne 14 dni.
    ted musim dat 60 solo a 50m conquest a hotovo
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WRATA: Právě že žádnej. Na blizzconu o něm nikdo nemluvil.
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    SITH: já s wiznou firebird, asi pětkrát sem měl všechno splněno, ale se mi někde zatoulala jedna, dvě mobky a nestihl jsem to
    WRATA
    WRATA --- ---
    FORTRESS: Jakej datadisk byl oficialne ohlasenej?
    SITH
    SITH --- ---
    KKORDA: ja jsem splnil jen tak tak ten set dungeon pro crusadera :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    D4 bude tak za deset let Blizzardím tempem. Vždyť ještě nebyl ani oficálně ohlášenej datadisk.
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    konečně mám další záložku v bedně, ale že to byly nervy, nejhorší byl set dungeon, u toho sem šílel
    NJORL
    NJORL --- ---
    No ja jsem spis zvedav na odliv hracu az rozbijou sezonu nerfem stavajici mety a nikdo nebude schopen prekonat dtavajici rekordy. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tiež si myslím, že to je blbosť.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam