• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: hraju jen blizz hry , tak si to muzu dovolit :)

jj mastery, to je jasny ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: kruci...mit zbytecny prachy,jdu do toho taky :)

bavime se o mastery,ze ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: to je jasny :) , akorad budu kupovat overwatch na kridla :D

btw wizz set dungy hotovy :)
    JADE
    JADE --- ---
    KKORDA: nevim, ale vzhledem k tomu ze poctivou cestou za cca rok hrani mam 974 a fakt uz to tak nejak neleze na tech 65-70tkach...tak nevim co musi ten clovek hrat...
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    JADE: no, to asi neví, jak to vypadá venku mimo pokoj
    JADE
    JADE --- ---
    prave jsem behal tX rifty s cechem paragon 2480 ... to mi neprijde normalni ;P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEDAN: zatim jsem jen jeden z osmi delal vic jak petkrat. ale hadam,ze jednou tech 20 pokusu prijde :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: masi murloc portrait z virtual ticketu? :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja na dungeony nemam nervy... :o)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: ja sem blizzfan trochu.. sbiram crossgame rewardy.... btw WTB D3 vanila sberatelka :)

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jo tak,to se mas.ja hraju od blizzu uz jen hearthstone a za to nic nedostanu :D
    pamatuju si,ze uplne prvni jsem zkousel WD helltooth ihned na zacatku sezony a tak me to nasralo,ze jsem se to zkusil az ted :)
    zatim tech 8 dungeonu az prekvapive easy,tak schvalne,kdy hodim mys o zed :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: monka mam mastery, uliana byl o nervy :D , ted delam wizze ( oboje na S kvuli conq :) ) a pak se pustim do ostatnich... delam to pomalu ptz mam kridla za WoW Legii a ty sou mnohem hezci xD

PS: nejtezsi je udajne wastes WW set...
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja bych se na to ani nevysral cece ?! :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak novej stash tab skoro plnej :D ale jo,bodlo to.
    a dnes 4 set dungeony za cruse, dva z toho na primary.az budu mit vsech 24, pak mastery...
    kolik je tu vlastne lidi s 24 dungeony a kolik z toho na mastery? pochlubte se jak to slo, jakej vam nejdyl trval...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: hele ja hraju furt a na public a nedal jsem jeste para 1000, protoze se seres furt nekde s lidma 400-700, ktery nedavaj 65+ a kdyz te to hodi do grupy lidi para 1000+ automaticky te kickujou, pokud opravdu nemas support WD...to je fakt...a taky me to sere...protoze support wd hrat nechci a jina sance si zahrat na urovni na public neni...nic s tim neudelas...tak si myslim, ze to STO78 myslel...
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Hele uz se zase zbytecne turujes. To na Tobe tak nemam rad. Jinak Te mam rad moc. :)

Tak ja se to pokusim vysvetlit jeste jednou.

- Pokud jedes supporta nepotrebujes vysoky paragon. To je fakt. Vysoky paragon potrebuje jen DPS postava, protoze ta urcuje jak vysoky rift jedes.

- Jako support gemy ve vybave nepotrebujes (augment). Malokdo je ma. Potrebujes jen ty tri do socketu a ty staci na levelu cca 60 pro zacatek. Pokud to mas dobre postavene, tak neumres. Pokud budes umirat, tak do vybavy das 10*50 gem, coz nalevelis rychle sam. Ja si gemy do levelu 50 levelim solo s multi DH (ve ktere nemam gemy) protoze to je proste nejrychlejsi.

- Proc nemuzes hrat s lidmi ve friendlistu nevim, ale klidne Ti dam navod, jak muzes hrat se mnou. Udelej si support WD, tech je nedostatek a kazdou chvili chybi. Az budu v grupe v CORS nebo VVV, kde bude chybet WD, tak Te pripojim. Je tam mnohem vetsi sance nez u Monka nebo Barba. Navic Barb je SUPER tezkej. A je to druhej faktor, kterej rozhoduje o tom, jak vysokej GR lze jit.

Pokud mas ve friendlistu lidi, kteri hrnou vysokej GR metodou 4 DPS, tak to delaj neefektivne a chapu, ze jim to kurvis, protoze jsi furt mrtvej. A taky chapu, ze nekdo to chce hrat tak neefektivne. Pak ale nemuze cekat, ze bude mit vysokej paragon. :)

STO snazim se Ti tady pomoct, tak se zkus podivat na tento prispevek ocima NJORL mi tady pomaha se do hry po pauze zpet dostat a vi o cem mluvi spise nez ocima ted jsem nemohl hrat pul roku a nejde se vratit protoze hra je na picu. :)

Ja bych povazoval mnohem vic napicu, kdybych s paragone 1000 (coz cca mas) nemohl hrat s lidmi s paragone 2000. COZ BYLO VE VSECH PRECHOZICH SEZONACH. Ale neni to tak. Ja s nimi hraju! A proto mam tento patch tak rad. Zacinal jsem na tisicovce a dostal jsem se na na 1350 diky tomu, ze hraju s nimi a hraju efektivne. Sladit se s partou strasne boli, ale jakmile se sladis, tak je to koncert.

... a pak zacne lagovat server ... quitrage ... Star Trek :)
    SITH
    SITH --- ---
    JADE: ok, vecer hodim link a muzeme pak do hry
    JADE
    JADE --- ---
    SITH: kamo to ti zorvna asi moc nepomuze, ale kazdyho vec...jestli chces nejak pichnout s progressem, tak hod link na charakter, nebo muzem dat i nejakou farmu vecer ingame...
    SITH
    SITH --- ---
    JADE: super, dam tam tu pasivku jak mi padne ten gem ktery mam prave v helme :D
    JADE
    JADE --- ---
    jinak ten event se spiritem Kanaie je super...urcite si ho zabehnete ;)
    JADE
    JADE --- ---
    SITH: jinak popravde ta kostka umi dost veci a stoji zato si alespon dat video na youtube kanais cube guide...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam