• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak novej stash tab skoro plnej :D ale jo,bodlo to.
    a dnes 4 set dungeony za cruse, dva z toho na primary.az budu mit vsech 24, pak mastery...
    kolik je tu vlastne lidi s 24 dungeony a kolik z toho na mastery? pochlubte se jak to slo, jakej vam nejdyl trval...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: hele ja hraju furt a na public a nedal jsem jeste para 1000, protoze se seres furt nekde s lidma 400-700, ktery nedavaj 65+ a kdyz te to hodi do grupy lidi para 1000+ automaticky te kickujou, pokud opravdu nemas support WD...to je fakt...a taky me to sere...protoze support wd hrat nechci a jina sance si zahrat na urovni na public neni...nic s tim neudelas...tak si myslim, ze to STO78 myslel...
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Hele uz se zase zbytecne turujes. To na Tobe tak nemam rad. Jinak Te mam rad moc. :)

Tak ja se to pokusim vysvetlit jeste jednou.

- Pokud jedes supporta nepotrebujes vysoky paragon. To je fakt. Vysoky paragon potrebuje jen DPS postava, protoze ta urcuje jak vysoky rift jedes.

- Jako support gemy ve vybave nepotrebujes (augment). Malokdo je ma. Potrebujes jen ty tri do socketu a ty staci na levelu cca 60 pro zacatek. Pokud to mas dobre postavene, tak neumres. Pokud budes umirat, tak do vybavy das 10*50 gem, coz nalevelis rychle sam. Ja si gemy do levelu 50 levelim solo s multi DH (ve ktere nemam gemy) protoze to je proste nejrychlejsi.

- Proc nemuzes hrat s lidmi ve friendlistu nevim, ale klidne Ti dam navod, jak muzes hrat se mnou. Udelej si support WD, tech je nedostatek a kazdou chvili chybi. Az budu v grupe v CORS nebo VVV, kde bude chybet WD, tak Te pripojim. Je tam mnohem vetsi sance nez u Monka nebo Barba. Navic Barb je SUPER tezkej. A je to druhej faktor, kterej rozhoduje o tom, jak vysokej GR lze jit.

Pokud mas ve friendlistu lidi, kteri hrnou vysokej GR metodou 4 DPS, tak to delaj neefektivne a chapu, ze jim to kurvis, protoze jsi furt mrtvej. A taky chapu, ze nekdo to chce hrat tak neefektivne. Pak ale nemuze cekat, ze bude mit vysokej paragon. :)

STO snazim se Ti tady pomoct, tak se zkus podivat na tento prispevek ocima NJORL mi tady pomaha se do hry po pauze zpet dostat a vi o cem mluvi spise nez ocima ted jsem nemohl hrat pul roku a nejde se vratit protoze hra je na picu. :)

Ja bych povazoval mnohem vic napicu, kdybych s paragone 1000 (coz cca mas) nemohl hrat s lidmi s paragone 2000. COZ BYLO VE VSECH PRECHOZICH SEZONACH. Ale neni to tak. Ja s nimi hraju! A proto mam tento patch tak rad. Zacinal jsem na tisicovce a dostal jsem se na na 1350 diky tomu, ze hraju s nimi a hraju efektivne. Sladit se s partou strasne boli, ale jakmile se sladis, tak je to koncert.

... a pak zacne lagovat server ... quitrage ... Star Trek :)
    SITH
    SITH --- ---
    JADE: ok, vecer hodim link a muzeme pak do hry
    JADE
    JADE --- ---
    SITH: kamo to ti zorvna asi moc nepomuze, ale kazdyho vec...jestli chces nejak pichnout s progressem, tak hod link na charakter, nebo muzem dat i nejakou farmu vecer ingame...
    SITH
    SITH --- ---
    JADE: super, dam tam tu pasivku jak mi padne ten gem ktery mam prave v helme :D
    JADE
    JADE --- ---
    jinak ten event se spiritem Kanaie je super...urcite si ho zabehnete ;)
    JADE
    JADE --- ---
    SITH: jinak popravde ta kostka umi dost veci a stoji zato si alespon dat video na youtube kanais cube guide...
    JADE
    JADE --- ---
    SITH --- --- 15:43:51 11.3.2016: jo...zkratka +3 dalsi vlastnosti dle tveho vyberu naporad ! :)
    SITH
    SITH --- ---
    dotaz, nez to nejak slozite hledat na google a tak. Jak fungujou presne ty Kanai recepty ? chapu to spravne, ze si muzu vybrat tri pasivky dle armoru, jewels a zbrane, ktere budu mit pasivni naporad nad ramec svych soucasnych pasiv skills?
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    IMHO tam ten rozdil casual vs meta byl dycky. Vzdyt i kdyz byla max obtiznost T6, zadne rifty,kadala, etc, tak pokud jsi nemel spravny gear tak jsi taky byl na obtiz a jedina moznost jako ho ziskat byl grind. Ted ziskat gear je trochu jednodussi ale grindit musis neco jineho (paragony/gemy).
    Takze jestli ti jde o to se dostat rychle na uroven kamaradu, tak to nejde jinak nez grindem a ten byl v D3 vzdy.
    Me se nikdy me kamarady dohnat v paragonech/gearu/GR v sezone i mimo nepodarilo, jsem vetsi casual nez oni.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tuhle situaci holt řeší sezony taky nevim co víc k tomu mám říct.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Paragon system je posahanej, ale tomuto to nevadi.

Ted se hraje 3x support a 1x DPS. Vysokej paragon potrebuje jen ten DPS. Ten nizkej paragon u supportu je jedno. Dulezite je aby vedeli, co maj delat. Jedinej rozdil mezi vysokym a nizky paragonem u supportu je vyse vita. Pokud to mas dobre postavene, nechcipnes i s nizkym paragonem. Pokud chcipas, budes holt muset narvat nejake gemy do vita, coz lide s vysokym paragonem nemusi.

Prave proto se mi soucasna meta, ve ktere jde o paragon jen u jednoho hrace, stasne libi. Umoznila mi hrat s lidmi co tu hru umi, prestoze jsem paragon nemel, kdyz jsem s nimi zacinal. Jde jedine o to, jestli mas skill nebo ne.

Zajete grupy Te nebudou brat ne proto, ze bys nemel dostatecne vysokej paragon na to, abys nestacil cislama ve hre, ale ze Tvuj nizkej paragon pravdepodobne svedci o tom, ze nemas dobrej skill. Nastupujes do rozjeteho vlaku.

Takze doporucuju udelat supp Monka, Barba, idealne WD, tech je nedostatek. A zacit hrat s VVV. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Holt budes muset hrat jenom sezony nebo si najit kamose co te potahnou i kdyz budes nizkej para nebo hrat supporta. To jako s nima chces jet GR100+ ? ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Paragon system je ok. V nový sezoně to ničemu nevadí a v "normalu" si přeci nikdo nemůže myslet že když se do hry přidávají itemy/sety co dovolujou chodit vyšší a vyšší GR že to s paragonama nehne.
    SITH
    SITH --- ---
    spíš ten nyx clan je dost mrtvej, prtoože jsem ještě nikdy neviděl víc jak dva lidi online :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    STO78: Je to nesmysl. Taky je to jedinej prvek, co u toho drží spoustu lidí. Grind paragon 3 měsíce, mít díky němu o 100% větší DPS, než dalších 90% lidí -> zapsat se do tabulky a znova
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jj je to dost dobry :)
    WASQ: osobne teda radsi setdungy nez HS , tam je RNG na takovy urovni ze se musim dost casto vyhulit abych si neublizil :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    koukám na patch notes 2.4.1 a pěkný, jak vylepšujou gemy
    SITH
    SITH --- ---
    WASQ: ja to dělal kvůli archievementu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam