• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Banovali za boty, nebo i THUD?

Kdy a jak vše začalo? 9. února večer proběhl takzvaný Tripwire event. Blizzard spustil anticheat ochranu. Každý, kdo v tu chvíli měl zapnutého bota, byl chycen.

Na videu to vypadá, že Gab jako tu hru klikal, takže evidentně v tu chvíli bota nepoužíval. THUD ale určitě..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    J4C0B1M: a jak to funguje? to bys prisel jen o D3 nebo papa lala celej account?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    A jinak dojem na mě ten bot udělal obrovskej, fakt vymakaná farma všeho a hlavně nastavitelnost toho, co vlastně chce člověk převážně sbírat, to jestli má bot dávat do truhly jen anc itemy nebo všechno, jestli má sbírat ze země i žlutý itemy a ty pak rozebírat či jen suroviny co padnou už hotový, jestli má jezdit bounty, rifty (dokonce i GR), s jakym buildem to bot bude chodit atd...jako ani neumim odhadnout kolik to dokáže udělat, když jsou ty lidi šílenci a nechávaj to puštěný fakt třeba 12 hodin denně, 7 dní v tejdnu...a to jsem vidět kolik to nafarmí za 8 hodin
    SITH
    SITH --- ---
    QUARATH: žádnej bot není neodhalitelnej :)
    pamatuji na staré časy D2 kdy to poté, co Blizz přestal nějak řešit, byl plný botů. ALe čas od času Blizz pustil Wardena a najednou nebylo skoro s kým hrát :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FIREBIRD: Sem zvědavej jestli mám ban taky, bot mi běžel cca 15-20 hodin a zkoušel jsem toho RoS-Bota
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    FIREBIRD: imho kdyby to bylo pusteny furt, tak boteri obetujou par uctu a odladi si toho bota tak, aby byl neodhalitelnej. Takhle si naopak blizz muze kazdej banhammer hezky odladit, aby smetl co nejvic botu jednou ranou (a naopak netrefil ne-boty).
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    krasny :) Takovy vesely :)
    Banhammer udeřil | DiabloFans.cz
    https://www.diablofans.cz/banhammer-uderil.html

Dnes ráno přišla překvapivá zpráva. Blizzard uchopil obávaný Banhammer a udeřil.

Ale ja se ptam, proc je takovahle vec pustena obcas? Tohle ma bezet nonstop na ty buzeranty.
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    Pekny, ja si vcera podruhy killnul HC Crusadera, uz mi to prijde jako automatika, vymazlim build, neco se posere a ja chcipnu :D ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    vcera se mi stala vtipna vec. prihlasil jsem se takhle do grupy na 95+ s barbarem. normalne mi napsal kamarad at se pridam. spojili jsme se se na TSku a jedeme jeden rift za druhym az se z toho stala takova ta pasivni automatika. a najednou mam zaplnenej chat gratulacema od kamaradu a z klanu. aniz by cokoliv rekli a ja neco zaregistroval, tak tam hodili 99 jako by se nechumelilo a dali jsme ji docela pekne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: zrovna u barbarky...kolik uz jsem videl macatic s motylem nad prdeli... :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TSA: jj ja vim ... prosvih sem to kdyz byla do 5k :-(
    TSA
    TSA --- ---
    HOUMI: To si připrav tak 8k Kč.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: ja to hlavne sbiram rad vse :) musim zas checknout ebay na tu collectorku D3 :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mně přišlo důležitý když měl křídla support (monk) a věděl jsem kde v tom zmatku je a kde má asi domeček "inner sancuary" ale jestli jsou takový nebo makový je myslim uplně fuk
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já teda nevim, ale už od tý chvíle, co ukázali první křídla tak si řikám WTF proč křídla v Diablu? Proč by měl mít barbar motýlí křídla? Řekněte mi proč... :D Peti, chápu. Válečná standarta chápu, ale křídla s hvězdama fakt ne :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: to je bude mit stejne brzy kszdej...a drop chance 10% neni zas tak moc.
    ale tyve kdo by chtel mit na zadech motyla? :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: blue posty na Dfans :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Kde jste to vzali? To nejak rozsirujou ten patch 2.4.1?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: tak dalo se to cekat ... by to mel kazdej xD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam