• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: crit zvednu neklakem ten mam dobjej , tak rukavice mam pocit bez critu, ale ma enchantove helltootky, takze premyslim nejak to prohodit s necim ... tam se to prehazovalo s maskou asi ze ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Pokud stale resite misto tak jsem ted zjistil ze staciza 20 dolaru upgrade na deluxe verzi a mate 3 muly navic. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: ja mam tusim spatne spirit vessel na pasivce,protoze ho mam na hellfiru tusim.ted nevim,vecer jsem jen neco prehazoval,tudiz jeste grave injustice...
    jsem na mobilu,tak nevidim tvy rolly,ale mozna by pomohly gemy do gearu,ta posledni schopnost kanai's cube (ten nevim jak se to jmenuje). pokud mas ancientovy kousky,to by ti mohlo pomoct.
    ale ten crit fakt zvysit
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: Jo jeste tam mam jiny neklak a tu pasivku musim taky prehodit , jen jsem neco zkousel vecer jeste ... ale sere me to, chybi dva ukoly, jeden concquest a 70tka solo
    main HC postavu jsem pohrbil :D ... takze to musim udelat rychle na normalu :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: jj mas moc malo CHC a CHD. mam to postaveny uplne stejne, ale toughness nejakych 14m a dmg 3,4m
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    lidi netusite co tu natunit abych udelat 70tku ?

Sucuba - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/MartinCZ-2886/hero/72342773

nejsem schopen ji pokorit , mam pocit jestli neni ten crit malej ... jinak nevim ... jestli neni lepsi skusit to dat s harvestem :(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Po banwave to dohrávání sezony ještě chápu, ale jinak moc ne. To už fakt hrajou nějaký týpci co u toho seděj furt nebo uplný casual lamy se žlutym gearem ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: mas pred koncem sezony , lidi cekaj na dalsi S a hrajou jiny gamesy :) tak je public takovej prazdnejsi ...
    JADE
    JADE --- ---
    patek vecer a nemuzu na public sehnat pres hodinu hru lol ! :)
    bud samej low, nebo moc high, nebo mix a furt nekdo leavuje ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    305 a žádný spěch :)
    JADE
    JADE --- ---
    jinak dneska dorazil ten svetr/mikyna...je to hezky popravde a za tech 100e i adekvatni...pioslano z nemecka, vyrobeno v bulharsku...tak jeste jak dlouho to vydrzi ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: no je to takovy nevyvazeny kazdopadne...kdyz beham 70-75 tak to leze jak z chlupaty deky a vcera v noci jsem narazil na 2 barbiny 2,5k para a 1,5k para...zeptali se jestli nemam nejaky support, ja rikam ze ne, max heal monka z minule sezony...oni rekli at ho vezmu, trosku mi ho prekopalio a ejhle 2x85gr a 1x88bez bosse a 5 paragonu je na svete...coz mi prijde dost nahovno, kdyz vezmu ze na ty 75tce musim odejit nejmene 4-5 gr abych dal 1x para...coz na publicu je stejne problem...takze jsem leavnul svuj clan Never walk Alone, kde jsem byl aktivni sam a zkousim najit nekde neco, kde bych se upich, protoze takhle ten 1000 (coz je moje pomyslna meta, pak se budu jen flakat a machrovat na low levely) nikdy nedam ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak jsem zacal hrat potom co sem se rozesel s pritelkyni, predtim nebyl cas :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja mel ted nejak vic casu a byl sem nemocny.... vyrustal sem na diablu 1... tak sem si pucil od kamose co nehraje ucet a ze si zkusim tu trojku teda :)

je sem kampan od zacatku, coz me teda nebavilo kvuli nizke obtiznosti... pak pri levelu 70 sem sel hrat na public ze to zkusim a docela me to chytlo.... za necele dva mesice paragon 800 :) ..ale to sem hral klidne 10hodin denne :)

ted si rikam jestli mam vubec zacit hrat novou sezonu protoze jak mam cas tak sem u toho shopny sedet docela dlouho :)
    SITH
    SITH --- ---
    já teda hraju tak 1-2x týdně, až malá usne a než vytuhnu, takže tak 2-3 hodinky, ale netlačím co nejvyšší rifty a nehoním paragony, takže si tak někde kolem T6-T8 šolíchám rifty na publiku, nebo tahám kámoše, nebo si jen tak chodíme bounty. Asi proto jsem jen 377 :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: twe hodinu a pul? proc se tak unavujes? :-D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    jak to tu ctu. zlaty path of exile.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Hele ja jsem jeste slabe kafe oproti tomu, co se deje v klanu. V CORS je 150 lidi a ja jsem nekde v polovine co do paragonu. Vsichni v podstate hraji tak jako ja, jde jen o to, jak vysoke rifty. Ti nejodvaznejsi jedou 103 - 105 no boss. A tam to lita mnohem rychleji.

Ja si uplne jako nolifer nepridama uprimne. :) Deti jsou proste v 7:30 ulozene, zena si jde neco delat a ja jdu hrat. V deset se pak pridam k zene a jsme jeste hodinu a pul spolu nez jdeme spat ...

Jak tady psal STO nedavno. Asi mam paniku z toho, aby mi klan neutekl, a mohl jsem s nimi dal jeste hrat. :) Ale realne je to irelevantni obava.
    JADE
    JADE --- ---
    ja davam tak 1-2 paragony denne ;) stale 979
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: sick nolifer ! :DDD pekny ale...aby ti nedali ban, ze jsi robot ! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam