• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    THUNDARR: ty mas teda nervy :)
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    Ja v klanu nejsem, ale urcite to rozjedu, jen premyslim jestli prvni postavu neudelat HC ....
    SITH
    SITH --- ---
    budete rozjizdet sezonu nejak spolu v clanu nyx, nebo si kazdy pojedete solo ?
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: tu bohuzel nemam, ale vcera jsem to uz dal .. dobrej rift a slo to samo :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: zdroj ? Empy nedostal ne ? :) jen Avoid
    NJORL: dulezite je umet se pochvalit :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Navic wizna co s ni hraju nema headset, ale ma jen push to talk, takze ja v podstate celej vecer trpim takovou samomluvou a melu si do mikrofonu kam ma jit a jestli pockame, co je v pravo, co je vlevo a ze ji necham nekrytou a pujdu hledat pylon na bosse. Musim rict, ze soucasna meta JE opravdu barbarova hra. Jeho skill hlavne rozhoduje o tom, jestli se dojede rift nebo ne. Soucasny patch je proste genialni.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera zase prdel. Jedeme to s kamaradem pres TS ja barb a on Wiz. Jsme sehrany jak blazen. Prizvali jsme si random monka a WD a nerekli jsme jim o TS. Nejlepsi setup!!! Nikdo do toho nekeca. Barbar rika co se bude delat Wiz exekuuje a monk a WD jen followujou. Uzasnej pocit.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Na tak to bude asi urcite par sebevrazd. Sedet u toho nonstop a pak puf... Nemam zivot ani velky paragonpero.
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Normalne na Battlenetu se prihlas dej do kosiku deluxe verzi a rozezna to ze uz normalni mas a sunda cenu na 20 dolaru
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak po druhý ban-wave došlo i skoro na celý Zero Empathy :-D

[Diablo 3] What to do if you got banned in Diablo
    https://www.youtube.com/watch?v=UiXRh94qwU4

To abych se lognul jestli jsem se náhodou nevrátil do leaderbordu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: pokud mas dobrou mask of jeram a lepsi hrlltooth rukavice,tak dej taskery do kostky a prohod
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: crit zvednu neklakem ten mam dobjej , tak rukavice mam pocit bez critu, ale ma enchantove helltootky, takze premyslim nejak to prohodit s necim ... tam se to prehazovalo s maskou asi ze ?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Pokud stale resite misto tak jsem ted zjistil ze staciza 20 dolaru upgrade na deluxe verzi a mate 3 muly navic. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: ja mam tusim spatne spirit vessel na pasivce,protoze ho mam na hellfiru tusim.ted nevim,vecer jsem jen neco prehazoval,tudiz jeste grave injustice...
    jsem na mobilu,tak nevidim tvy rolly,ale mozna by pomohly gemy do gearu,ta posledni schopnost kanai's cube (ten nevim jak se to jmenuje). pokud mas ancientovy kousky,to by ti mohlo pomoct.
    ale ten crit fakt zvysit
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: Jo jeste tam mam jiny neklak a tu pasivku musim taky prehodit , jen jsem neco zkousel vecer jeste ... ale sere me to, chybi dva ukoly, jeden concquest a 70tka solo
    main HC postavu jsem pohrbil :D ... takze to musim udelat rychle na normalu :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: jj mas moc malo CHC a CHD. mam to postaveny uplne stejne, ale toughness nejakych 14m a dmg 3,4m
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    lidi netusite co tu natunit abych udelat 70tku ?

Sucuba - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/MartinCZ-2886/hero/72342773

nejsem schopen ji pokorit , mam pocit jestli neni ten crit malej ... jinak nevim ... jestli neni lepsi skusit to dat s harvestem :(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Po banwave to dohrávání sezony ještě chápu, ale jinak moc ne. To už fakt hrajou nějaký týpci co u toho seděj furt nebo uplný casual lamy se žlutym gearem ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: mas pred koncem sezony , lidi cekaj na dalsi S a hrajou jiny gamesy :) tak je public takovej prazdnejsi ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam