• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    TSA: Monk jak má o 12 riftů míň na solo, než wizna. To je smutný. Ale stejně ho nejspíš budu hrát. Sezónu jsem podváděl s WDčkem a nestálo to za to. Stupidní peti jak mi lezli na nervy, když mlátili každej jednoho moba, když vedle byl krásnej pack :)))
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TSA: tohle bych zas postnul na nastenku :)
    JADE: no to je chyba ze to nectete.... ja to treba ctu a este pak hledam co v patch notes nebylo :P ale jinak checkni diablofans.com , je tam odkaz na patch v 1 minute xD
    JADE
    JADE --- ---
    a hle 2.4.1 .... nejaky vytah co podstatnyho je novyho ?! vime ze patch notes tu nikdo moc necteme :D diiik
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Co se hraje v S6 ?
    STU: se omlouvam za nepresne vyjadreni :)
    STU
    STU --- ---
    STU
    STU --- ---
    AVATAR: ale tam prece splitscreen neni, vsichni se drzi na jedny obrazovce, ne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: uvidim, zkusim ze zvedavosti a poslu dal. Nepredpokladam ze by me po peti letech hrani dia na pc chytlo nejak zavratne vic na konzoli.
    CHEWBACCA: ve chvili, kdy hrajes s podobne postizenyma lidma je to sumak, ve chvili, kdy konkurujes mysi je to pomalejsi :)

osobne jsem hral monka na gaypadu a witch na mysi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: splitscreen se me netyka. Manzelka jedinou hru kterou akceptuje a je ochotna hrat tak je mortal kombat :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: prave o tom celou dobu premyslim jak se bude na gpadu hazet treba acid cloud kterej posilas furt a je cilenej. Nedokazu si to fakt zatim moc predstavit ale uvidime.
    CHEWBACCA: na pc je appka, ktera ti d3 umoznuje hrat na ovladaci uplne stejne jak na konzoli. Oproti mysi je nevyhoda u skillu, ktere musis presne cilit na urcity bod obrazovky, ale treba monk je na tom hratelnej skvele.

co se me tyce, tak na konzoli je tedy jedinou vyhodou splitscreen, protoze parit ve ctyrech je bezvadny :)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SCHUNA: mno diky za predbezne info. Mozna jsem si o tom mel precist trochu vic ale zase to kupuju za 500 coz neni nic hroznyho. Zkusim a uvidim
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DIOM: vicemene kvuli ovladani na gpadu jsem to ze zvedavosti pro porovnani s pc verzi poridil. Pokud pujde speed farming stejne nebo pohodlneji jako na mysi tak si to necham, pokud ne poslu to dal. (Pokud ovsem nejaky speed farming bude mit vubec nejaky smysl, kdyz to tady tak ctu :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CHEWBACCA: no ja to nehram/nevlastnim, ale sem tam si o tom nieco precitam a teda pokial viem, tak nemas ani seasons, ani leaderboards, prave preto, ze tam nemas ten always online pristup ako spomina nizsie Njorl
    DIOM
    DIOM --- ---
    CHEWBACCA: hraj offline HC a bude ti fajn :) ..imo nejvetsi featura Diabla na konzoli a za ni v tesnem zavesu suprovej feeling z boje na gamepadu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    *ne pod zaminkou solichani
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SCHUNA: v konzolovce nejsou leaderboards ? Ou shit ja to dnes objednal :-) rozhodne pod zaminkou solichani :-(
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Si tu trosku zafilozofujem :)

Imo prave konzolove hranie nie je pre honicov ega. Je to taka oddychovka, nemas leaderboards, da sa cheatovat, v podstate sa nemas s kym porovnavat.

Ak sa chces fakt len zahrat, popripade s frajerkou/detmi, etc., tak tomu nic nechyba. Ovladanie je vraj vyborne, aj hratelnost.

Ak chces sutazit alebo hrat public, tak lepsia je PC verzia, ale aj tam je v sucasnosti public relativne o nicom.

Na konzole si vzdy mozes ulozit save niekam na externe USB a v pripade, ze ti niekto ustreli paragony ho restornut.

Takze ja by som konzolu nezavrhoval, fakt podla mna zalezi, co od toho ocakavas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam