• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: prase :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    :)

SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    a jeden maly hint pre raekor barbarov - urcite si dajte Life per Fury Spent (odporuca sa myslim belt, ja to mam na zbrani), je to fantasticky heal :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SHORTY23: s main statom ti nerastie len dmg, ale aj toughness - augmenty na itemoch + vysoky paragon ti pridaju fakt vela dmg reduction. mno a ked sa bavime o 90+ solo, tak tam sa farmia dobre rifty, napr. zombici a groteskovia, tj. minimalny range dmg. top hraci su schopni na to minut stovky az tisice GR klucov.

ale teda GR80+ by mal byt v klude dosiahnutelny pre hocikoho s trochou snahy
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VOXDEI: Je vtipné řešit farmení goldů. Když si uvědomím, že to je asi jediná komodita, která nikdy nedojde (z minulé season jsem převáděl asi 3 miliardy do nonseason). Nicméně bot = ban, takže hodně štěstí s jinou hrou, až se do téhle nepůjde přihlásit.

SHORTY23: Jo, prvně hraju glass cannon melee a je to strašně divné :o)
    SITH
    SITH --- ---
    SHORTY23: zahrajem nekdy spolu abych te videl ? mam problem kdyz treba jedno dva zabiju a zbydou dva, ze to do nich omylem skocim a vyplencam si to FC. Ale ten kamen je opravdu mega masakr, a to jeste nemam tu zbran na pasivku na zvyseni dmg. Nejlepe se hraje s monkem co ty nepratele taha k sobe, barbar nic takovyho nema
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    SITH: s tim nemam problem... staci si vybirat vetsi pocty nepratel, nechargovat do elite/champ packu do stredu, ale jen okolo a vicemene si to seskupinkovat a pak vsechno ukamenovat... nejlepsi jsou na to vyssi rifty, kde ti to nechcipne na FC, ale musis to zabit sutrem, protoze FC dava nula nula nic damage... proste se tam da lepe naucit dynamika okolo toho buildu
    SITH
    SITH --- ---
    SHORTY23: jj, ja ti vcera posilal invite, ale pak jsem sel spat :D mam s tim chargerrem problem si fakt vybirat ty pocty nepratel a dost casto mi proste dojde charge a ja tam jen stojim a cumim :DD
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    Tak vcera na treti pokus GR65 pokoreno... docela mi unika, jak se jezdi ty vyssi GR, kdyz i ted mi skeletal archer da jednim projektilem IK a fakt neni tak tezky nachargovat do animace utoku, kdyz nekdo mlati do peta (=IK)... ale jinak me to teda zase zacina bavit :) (barbar je op shit)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja som nikdy celkom nepochopil, načo si niekto kúpi hru, ktorú potom za seba nechá hrať bota.
    S frajerkou tiež nechávaš súložiť suseda?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jen ho nechte. za a) at si to vygoogli, otazka 5 vterin. za b) at dostane ban
    DIOM
    DIOM --- ---
    VOXDEI: naopak to teď řeší poměrně intenzivně..nedávno proběhlo několik kol masivních banů ..ale imo je to úplná hovadina farmit goldy botem, peníze v diablu natřískáš velmi snadno i legální cestou
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    DIOM: Napadlo mě to ale myslel jsem že to prestali řešit když zrusili moznost real nakupu/prodeje....
    DIOM
    DIOM --- ---
    VOXDEI: existuje..nicméně ti ty goldy budou brzy k ničemu, jelikož za to dostaneš ban
    SITH
    SITH --- ---
    VOXDEI: s botama jdi do prdele, tady se hraje legálně
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    Zřejmně sem se špatně vyjádřil....chtěl sem vědět zdali existuje externí software ktery bude logovat postavu, běhat po mapě a harvit penize. Případně pošta...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MEMORY: ještě gem of hoarder a avarice band
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    VOXDEI: puzzle ring - kostka - run
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    čaute, je pravda že existuje boot co harvi prachy? Připadne nevíte kde se ti da sehnat?´)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    NJORL: ja to vzdycky zapnu na novou sezonu na vikend az dva :), ted sem za chvili lazo plazo hrani na GR53... Dam si GR60 a zase to pujde k ledu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: me to vzdycky na 14 dni prijde jako supr zabava :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam