• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    STU: ja jeste teda ted trochu premejslim nad jewelry... Vzhledem k tomu, ze do idealniho eq, augmentu etc. daleko, tak by me zajimalo jestli by pro survi nebylo lepsi hodit travelers pledge+compass rose set + unity (na extra survi)/coe (damage)/SoJ (padnul mi hodne slusnej s +fury)...

Jinak to mas dost idealne rollnuty (+fury na pasku i wepce), cim vic max fury u tohohle buildu tim lip.
    STU
    STU --- ---
    STU: jsem to prehodil a dal si cvicne jeste jeden... 76 za 10:46
    STU
    STU --- ---
    SHORTY23: tak jsem si narychlo zkusil poskladat toho R6IK4 barba a porad jsem o fous pomalejsi na GR75 nez s earthem... ale to bude tim ze jsem to blbe zahral... system jsem si nasel az ve druhy pulce riftu, myslim ze nebude problem s tim dat 77-80 s gearem co mam :) a ted koukam ze mam standoff v koste misto spearu... takze to pujde s prstem v nose :D
    BigBadWolf - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/tooold-2749/hero/19362666
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: jj ještě potrebuju poladit gear a hlavne potrebuju zase ty dva mecaky setovy, ale i bez nich by to snad mohlo jit... musim pobehat t8 - t10 riftiky na matrose, abych mohl poradne prerollovat :-) ale řekl bych, ze az to malinko upravim, tak by to mohlo bejt viable tak na 70 - 75 uz ted :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: parada, bude mazec :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: uz mam konecne ty ramena na sup monka (40% reduced dmg, gze uz to snad bude lepsi :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Pokud vas nekoho uz diablo nudi zkuste alienation. Hodne to ma s dia spolecnyho akorat je to vesmirna strilecka. Legendarni zbrane. Skills pro jednotlive tridy. Leveling postavy. Loot v multaku kazdy svuj. Od 30 lvl se pricitaj paragon lvl. Sbirate matros na crafteni a rerolling statu na zbranich. Neni to tak do detailu a rozsireny jako v dia ale hrozne bavi stejne jako diablo driv. Hraju na ps4. Nevim zda li vyslo i na jine platformy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: to rikam prase :-D ale cege
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: ale no :)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: prase :-D
    SITH
    SITH --- ---
    SCHUNA: super tip, diky

SHORTY23: ok, zkusim to delat jak pisete, diky kluci
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SHORTY23: Jo tak kdyz pushujes, tak se asi nevyplati ztracet cas na jednom mobovi, ja sem zatim nekde na GR40, takze mam casovy rezervy a beru to jako prilezitost to vyklidnit, podivat na mapu a tak.

SITH: Na tahani k sobe se da hrat nejakej neck pokud este nemas dobrej hellfire amulet, pripadne v truhle pokud este nemas ring of royal grandeur (jako ja) nebo ti este nepadl immortal set (jako me).

SCHUNA: Ja to hraju v pasivce pac na itemu mi to zatim nepadlo a co boulder toss to heal za full hp.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak konečně pet-goblin a dostal jsem zedníkovu ženu :)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    SCHUNA: jj jedu to na pasku a uz me to parkrat zachranilo (i kdyz se teda clovek pro ten heal musi zastavit a hodit sutr a zatim nejbezpecnejsi je pro me ve vyssich riftech byt porad v pohybu .)) )... zatim to nejak nehonim, mel jsem asi 14 klicu a co klic to +2 GR na obtiznosti... az na ten 65 teda, tam sem dostal jeden rift kdy vsechny typy potvor byly ranged/charged (a dostat charge off screen je teda takovy svinstvo...)

SITH: pritahnout muzes pres ground stomp s pull runou, ale imo je to zbytecne, protoze to funguje, jak pise LAAZI (akorat teda nestackuju FC charge - kdyz clovek chcipne, tak je to ztrata casu, vetsinou toho nageneruju dost, nez ty potvory seskupim)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SITH: Je potreba to nevybijet do mrte, proste pokracujes dal riftem, kdyz narazis na vetsi skupinku nebo na elity, tak ji pojedes, zbytky nechas bejt. Vyjimka je kdyz nekde zbyde jeden mob sam, na tom je dobry si nastackovat ten damage boost a rage.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    :)

SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    a jeden maly hint pre raekor barbarov - urcite si dajte Life per Fury Spent (odporuca sa myslim belt, ja to mam na zbrani), je to fantasticky heal :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SHORTY23: s main statom ti nerastie len dmg, ale aj toughness - augmenty na itemoch + vysoky paragon ti pridaju fakt vela dmg reduction. mno a ked sa bavime o 90+ solo, tak tam sa farmia dobre rifty, napr. zombici a groteskovia, tj. minimalny range dmg. top hraci su schopni na to minut stovky az tisice GR klucov.

ale teda GR80+ by mal byt v klude dosiahnutelny pre hocikoho s trochou snahy
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VOXDEI: Je vtipné řešit farmení goldů. Když si uvědomím, že to je asi jediná komodita, která nikdy nedojde (z minulé season jsem převáděl asi 3 miliardy do nonseason). Nicméně bot = ban, takže hodně štěstí s jinou hrou, až se do téhle nepůjde přihlásit.

SHORTY23: Jo, prvně hraju glass cannon melee a je to strašně divné :o)
    SITH
    SITH --- ---
    SHORTY23: zahrajem nekdy spolu abych te videl ? mam problem kdyz treba jedno dva zabiju a zbydou dva, ze to do nich omylem skocim a vyplencam si to FC. Ale ten kamen je opravdu mega masakr, a to jeste nemam tu zbran na pasivku na zvyseni dmg. Nejlepe se hraje s monkem co ty nepratele taha k sobe, barbar nic takovyho nema
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam