• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: kdyz mi vecer napises, tak te potaham ... do pul hodky mas 70tku ...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ONDRA_PATA: sezen si nekoho na lvl 70 kdo te vyleveli... je to cca na 20min...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ONDRA_PATA: Conquest s chest vygoogli, je na to jedna dobrá truhla. Na levelení se může hodit powerlevel community, občas tam někdo vylevelí ostatní jen tak, nebo můžeš někoho boostnout na SC výměnou za HC :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MYKEZ: taky jsem dnes dodelal season. vetsinou sam,max ve dvou.
    para myslim 505,gemy 70.
    chci zkusit jeste treti conquest,ale tou truhlou s 300 mobama nevim nevim jak s WD,to musim promyslet.
    a nejaky tipy ohledne vylevleni HC podtavy na 70 si taky rad poslechnu, HC jsem jeste nikdy nehral
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Tak "dohrát" season (získat Conquerora a stash tab) mi trvalo 16 hodin a 45 minut. Hrál jsem solo DH, občas public groupy, conquesty jsem dal cursed chest a gr 75 solo (to jsem dělal úplně nakonec). Skončil jsem na para 528, gemy lvl 55, 55, 61 (gemy byly největší bottleneck, je potřeba mít tři na 55...).

Aily - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/myke-2971/hero/78101243

Tak mám zas na pár měsíců klid :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Jo a do helmy fialovy suter na life, cdr nepotrebujes, treba len dobre aimovat FC.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WarCry sa da hrat aj impunity na resisty, treba si otestovat, co viacej vyhovuje.
    STU
    STU --- ---
    SITH: jj act I
    STU
    STU --- ---
    STU: pak to hrajes tak ze vlezes do riftu, nahodis war cry, zapnes battle rage a pustis ze retezu ancienty, vlitnes do skupiny nepratel furious chargem a zapnes berserka, po zhruba trech prolitnutich houfem nepratel mas plnou fury a palis to do nich sutrem
    SITH
    SITH --- ---
    skvely :) grandeur padá jen z krabiček že?
    STU
    STU --- ---
    SITH: zkus vymenit pasivku superstition za nerves of steel, runu u battle rage ferocity za bloodshed a sprint vyhod a dej misto nej war cry s veterans warning... nepotrebujes vubec movementspeed...
    mas zbytecne moc zivitu, takze v helme si naroluj misto vitality crit, na ramena nahod misto % area damage a do pasku misto vitality dej life per fury... dotahni esoteric gem na 25 alespon a bezpodminecne musis mit v kostce grandeura a na sobe treti kus immortal kinga
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nejlepší je stejne one punch monk :-D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SITH: 1) http://diablo.wikia.com/wiki/Ancient_Parthan_Defenders
    2) Ano. Ja mam tusim ancient nohy z immortal setu, a z raekor setu sem mel normalni, takze nosim ty. V referencnim buildu ( http://www.d3planner.com/294195732 ) nosi hlavu, ale imho je to jedno.
    3) S dodge, pac pak mas v berserkrovi 50% dodge.

A pokud nechcipas vic nez 1 za minutu, tak bych si dal nerves of steel misto superstition. A imho Rampage vychazi lip nez nejaka z tech dps pasivek a navic dava i defense.
    SITH
    SITH --- ---
    LAAZI:
    1) "za kazdyho moba v cc" .. nechapu
    2) kam bys mi doporucil dat dalsi IK vec? nebo kdyz mam grandeur, tak muzu mit 5x raekor a stejne budu mit set takze si muzu uvolnit misto pro IK? mam anci IK helmu :)
    3) s jakou runou to WC?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SITH: A warcry misto sprintu.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SITH: 1) do bedny ty wristy ze za kazdyho moba v cc dostanes damage redukci
    2) do bedny ring of royal grandeur + dalsi piece z immortal setu na sebe = 100% uptime na wrath of berserker
    SITH
    SITH --- ---
    STU: dávám v partě GR45 a GR50, ale už dost často umírám. Nějaké rady co zlepšovat? na amulatu se pracuje
    Charger - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ItHas-1251/hero/77485287
    STU
    STU --- ---
    STU: a mastime ego dal :D
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STU: + nemám ho vůbec augmentovanýho a trochu se mi ten barb seká...to vyhození šutru se rovná i insta heal, ale nějak mi to tady nechroupe a pak ležim :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    STU: jj season, myslim, ze by to kludne islo dalej, len by sa mi muselo chciet pushovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam