• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    Any Chinese players? Could you please take a screenshot of all the available Cosmetic items in the shop? : Diablo
    https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/4ioblk/any_chinese_players_could_you_please_take_a/

tady jsou linky na cosmetics, co maj v Chine.... tak jestli se nekdo chce rozcilit ci zarlit na ne, tak prosim klik na link :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SCHUNA: byly top nez udelali "hezci model" kridel , tyhle jsou ted jakoze moc u sebe :D

pro me jsou top za WoW Legion a za OW, za Vanilla CE bych dal peneze ale 8k na ebayi je uz moc :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: jn, ale zmrdi to ted dali do celyho packu a davat 100e za kridla se mi fakt nechce...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Tie bone su top
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: jj ty bych chtěl, ale k tem se uz nedostanu :-) ja chci jakykoliv kridla a ty falcon wings v konecnym dusledku nejsou tak osklivy... me se ještě mega libi ty bone wings za SCII :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: ty mercy se mi nelíběj moc, nejradši mám ty za klasik deluxe (tyraelovy)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kazdopadne me se ty zeleny aka malthael kridla libi :-) ze bych se kousnul a udelal je aspoň na tu nejjednodussi obtiznost casem? :-D

ne ja chci ptaci kridla :-D ty sou cool a nebo si udelam radost a koupim si overwatch :-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SUNBEAM: ty cervy mi ani nepripominej. vcera jsem malem rozmlatil klavesnici, takze dungeony jsem se rozhodl obejit velkym obloukem stejne jako minulou sezonu. :o)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SUNBEAM: nejaky zjednodusovali
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    nezjednodušovali náhodou ty set dungeony krapet pro tuhle sezónu?
    minulou jsem dělal vše za mága a za huntera (8 dungů na conquest na journey)
    tuhle jen jeden za barbara na journey a ten immortal set byl strašlivě jednoduchej, oproti tomu, co jsem se kolikrát nadřel minule, vím že jsem celý večer strávil na tom, aby mě nesežral červ u huntera a abych zase nahnal správný počet mobů k sobě u mága do bublin, neb mi to na stejné moby nikdy nefungovalo dvakrát
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno me se třeba ty za predobjednavku ros libi megamoc :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    no za vsechny set dungeony na primary (jen cast ukolu) dostanes trapny kridla ala ty zlaty,co snad fostal kazdej za predobjednavku RoS nebo uz ani nevim za co.
    kdyz udelas vsechny set dungeony na mastrry (vsechny ukoly),tzn 24 set dungeonu,dostanes hezci kridla.ikdyz ted nevim jestli jsou to ty andariel nebo draci zeleny.ja mam s kazdou klasou zatim vzdycky tak 2-3 na mastery,zbytek se mi zatim nepovedl.nastesti to muzes delat v prubehu hrani i mimo sezonu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    THUNDARR: ja sem na to ani nejak nekoukal, jen když to bylo na ptr 5. sezony, tak sem koukal na quina, ale nic moc o tom neivm... ani nevim za co sou ty kridla, co je master a tak... musim to prostudovat :-D
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    BARTUC: pokud chces nejaky easy vem si od crusadera .. to je fakt s prstem v nose ... invoker treba ... ostatni delam bez mastera, to celkem jde ..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    THUNDARR: jn, je fakt, ze na ty za set duneony ja rozhodne nikdy nebudu mit naladu ani trpelivost... uz jen to, ze chci dodělat season journey a musim udelat monkovskej set dungeon me desi ze spani :-D
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    BARTUC: tak je to vcelku easy proto vypadaji jak vypadaji ... no ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    THUNDARR: jn ty sou vylozene hnusny :-D
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    BARTUC: furt lepsi nez ty motyli kridla :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hele hnusny sice samy o sobe sou, ale presne jak říká STU: je to o tom jak k tomu postavíš zbytek... ja to mam tak nejak vymysleny a myslim si, ze to bude vypadat dobře :-) + byly/budou to moje první kridkla vůbec, takze je proste chci... kazdopadne sem uz spalil tak 100+ pokusu urcite a porad nic :-/
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: klidne kolem pate cca tam budu ... martincz mam pocit ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam