• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    BARTUC: tak je to vcelku easy proto vypadaji jak vypadaji ... no ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    THUNDARR: jn ty sou vylozene hnusny :-D
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    BARTUC: furt lepsi nez ty motyli kridla :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hele hnusny sice samy o sobe sou, ale presne jak říká STU: je to o tom jak k tomu postavíš zbytek... ja to mam tak nejak vymysleny a myslim si, ze to bude vypadat dobře :-) + byly/budou to moje první kridkla vůbec, takze je proste chci... kazdopadne sem uz spalil tak 100+ pokusu urcite a porad nic :-/
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: klidne kolem pate cca tam budu ... martincz mam pocit ...
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: mam... asi na petadvacatej pokus v public hre kdyz ostatni honili rift :) hnusny nejsou, zalezi jak k tomu mas udelanej zbytek postavy :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jop,ty jsou easy.ale jsou hnusny.
    ja cekam na luck s cosmic wings.ikdyz jsou teda taky prkne hnusny :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, mate uz někdo falcon wings? Ja to shanim jak debil od zacatku sezony a porad nic :-/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THUNDARR: pecka! v kolik cca?
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    ONDRA_PATA: kdyz mi vecer napises, tak te potaham ... do pul hodky mas 70tku ...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ONDRA_PATA: sezen si nekoho na lvl 70 kdo te vyleveli... je to cca na 20min...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ONDRA_PATA: Conquest s chest vygoogli, je na to jedna dobrá truhla. Na levelení se může hodit powerlevel community, občas tam někdo vylevelí ostatní jen tak, nebo můžeš někoho boostnout na SC výměnou za HC :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MYKEZ: taky jsem dnes dodelal season. vetsinou sam,max ve dvou.
    para myslim 505,gemy 70.
    chci zkusit jeste treti conquest,ale tou truhlou s 300 mobama nevim nevim jak s WD,to musim promyslet.
    a nejaky tipy ohledne vylevleni HC podtavy na 70 si taky rad poslechnu, HC jsem jeste nikdy nehral
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Tak "dohrát" season (získat Conquerora a stash tab) mi trvalo 16 hodin a 45 minut. Hrál jsem solo DH, občas public groupy, conquesty jsem dal cursed chest a gr 75 solo (to jsem dělal úplně nakonec). Skončil jsem na para 528, gemy lvl 55, 55, 61 (gemy byly největší bottleneck, je potřeba mít tři na 55...).

Aily - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/myke-2971/hero/78101243

Tak mám zas na pár měsíců klid :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Jo a do helmy fialovy suter na life, cdr nepotrebujes, treba len dobre aimovat FC.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WarCry sa da hrat aj impunity na resisty, treba si otestovat, co viacej vyhovuje.
    STU
    STU --- ---
    SITH: jj act I
    STU
    STU --- ---
    STU: pak to hrajes tak ze vlezes do riftu, nahodis war cry, zapnes battle rage a pustis ze retezu ancienty, vlitnes do skupiny nepratel furious chargem a zapnes berserka, po zhruba trech prolitnutich houfem nepratel mas plnou fury a palis to do nich sutrem
    SITH
    SITH --- ---
    skvely :) grandeur padá jen z krabiček že?
    STU
    STU --- ---
    SITH: zkus vymenit pasivku superstition za nerves of steel, runu u battle rage ferocity za bloodshed a sprint vyhod a dej misto nej war cry s veterans warning... nepotrebujes vubec movementspeed...
    mas zbytecne moc zivitu, takze v helme si naroluj misto vitality crit, na ramena nahod misto % area damage a do pasku misto vitality dej life per fury... dotahni esoteric gem na 25 alespon a bezpodminecne musis mit v kostce grandeura a na sobe treti kus immortal kinga
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nejlepší je stejne one punch monk :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam