• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: fajn, tak dneska zabehame? :-D beham to podle navodu garden of hope 1 a porad nic svine...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: hadam,ze mapu delas spravnou,nepochybuju.
    ja jen,ze sem ji mel napotreti a pak pri bounties jeste dvakrat.pak jsem ji prestal vnimat.
    nevim,jestli ostatni ji meli taky tak rychle.
    ja zas nemuzu narazit na duhovyho goba
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jop to je ona... svine ne a ne spawnout
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: to je ta mystery chest v A4 nebo se pletu?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUZMAN: ja mam holku ktera ma taky paragon levly :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Platit za XP boost? To uz je trochu moc ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak včera opet 2 hodiny behani na falcon wings... minimalne 50 pokusu a stále nic... ta hra me nenavidi :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: + taky je to tim, ze v Asii ti proste nekoupi hru, tam je da se rict vse F2P + mikrotransakce.... proste je to tak dany na jejich trhu...

pokud se to blizzu vyplati ( jakoze jo ) tak to pak spusti i jinde.... nezbyva nez cekat :-/ ale jinak je to moc fajn a ja bych jim to klidne zaplatil :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: stejně furt nechápu, proč má jedinej asijskej trh mikrotransakce. to jakože by USA nebo EU nekupovali? nemyslim si..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    Any Chinese players? Could you please take a screenshot of all the available Cosmetic items in the shop? : Diablo
    https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/4ioblk/any_chinese_players_could_you_please_take_a/

tady jsou linky na cosmetics, co maj v Chine.... tak jestli se nekdo chce rozcilit ci zarlit na ne, tak prosim klik na link :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SCHUNA: byly top nez udelali "hezci model" kridel , tyhle jsou ted jakoze moc u sebe :D

pro me jsou top za WoW Legion a za OW, za Vanilla CE bych dal peneze ale 8k na ebayi je uz moc :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: jn, ale zmrdi to ted dali do celyho packu a davat 100e za kridla se mi fakt nechce...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Tie bone su top
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: jj ty bych chtěl, ale k tem se uz nedostanu :-) ja chci jakykoliv kridla a ty falcon wings v konecnym dusledku nejsou tak osklivy... me se ještě mega libi ty bone wings za SCII :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: ty mercy se mi nelíběj moc, nejradši mám ty za klasik deluxe (tyraelovy)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kazdopadne me se ty zeleny aka malthael kridla libi :-) ze bych se kousnul a udelal je aspoň na tu nejjednodussi obtiznost casem? :-D

ne ja chci ptaci kridla :-D ty sou cool a nebo si udelam radost a koupim si overwatch :-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SUNBEAM: ty cervy mi ani nepripominej. vcera jsem malem rozmlatil klavesnici, takze dungeony jsem se rozhodl obejit velkym obloukem stejne jako minulou sezonu. :o)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SUNBEAM: nejaky zjednodusovali
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    nezjednodušovali náhodou ty set dungeony krapet pro tuhle sezónu?
    minulou jsem dělal vše za mága a za huntera (8 dungů na conquest na journey)
    tuhle jen jeden za barbara na journey a ten immortal set byl strašlivě jednoduchej, oproti tomu, co jsem se kolikrát nadřel minule, vím že jsem celý večer strávil na tom, aby mě nesežral červ u huntera a abych zase nahnal správný počet mobů k sobě u mága do bublin, neb mi to na stejné moby nikdy nefungovalo dvakrát
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno me se třeba ty za predobjednavku ros libi megamoc :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam