• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: je to sranda :-) i s mym totalne crap gearem beham tx kolem 3 minut :-) Idealni build pro onanisty, staci ti dve tlačítka na mysi :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: nizsi bych snad ani nezminoval ;)

taky jsem ho vcera nasadil na DB,protoze jsem zjistil,ze se mi gear vali v truhle a po mulach a nejak dosel matros na vyrobu Standoff
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: myslis TX ze :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    Monk je děsná mašina. Včera bylo dost času na tunění, tak jsem posbíral téměř komplet ancient na zvon build a rychlostně se to nedá absolutně srovnat s WDčkem, který jsem hrál minulou sezónu. Žádný sraní s nobrain followerama, kliknu levým myšítkem a obrazovka se vyčistí. Tak to má bejt! :))
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Delsere 40+ pokusov, vyr 2. Ale wizna hotovo :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: ten jsem si nechal nakonec,to je hroznej debil :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: Huste, huste, ja uz chytam z toho delsere mindraky. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    crus 4/4, barb 3/4
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: mastery okors
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ciwue. dneska set dungeony a některý na zahození klávesnice.
    WD 4/4
    DH 4/4
    wiz 3/4 delsere
    monk 3/4 uliana
    barbar 2/4 wastes, reakor
    crus 3/4 roland
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: nn nekoukal :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: nekoukal jsi spis na nezvratnej osud? :DD
    no nechtel bych,au
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hele uz mi kdysi bouchlo crt do xichtu, nechci to zazit znovu :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: aspon bys poznal,jaky je explodive blast :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je fakt, ze kdybych to pustil na full detaily, tak nez by mi vybouchnul pocitac do xichtu, tak by to asi vypadalo lip nez ted :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jako na pc jeste ujdou,tam mam full detajly,ale na ntb mam nastaveno na vykon a radsi jsem je sundal :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja bych chtěl ty zeleny klasicky :-D na mastery vim ze rozhodne mit nebudu, nemam na to cas a trpelivost se s tim pachtit... d3 beru jako absolutni relax, gze se u toho nechci ani trochu nervovat... uz ty falcon wings byl pro me vrchol... prisel sem o 5 dni, asi tak 200 paragonu minimalne a mam hnusny kridla :-D ale mam je a to je hlavni, chtěl sem nejaky a tyhle sou moje historicky prvni
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: taky zo mam podobne.ja mam uz dlouho vsechny sety vsech postav a taky zhruba ty 2/4 na mastery od kazdy postavy.ale po patchi jsem jeste nezkousel.sezona uz dohrana,tak ted na to budu mit cas.
    zrovna delsere mi vyslo napoprve a reakor jsem vzdal :D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: No aktualne nemam tolko casu, pracujem na sorcke, sety mam, mastery zatial 2/4. Tiez mam viacmenej vsetky sety na barbinu, tam mam 1/4 mastery. Tal rasha set tusim na druhy pokus a firebirds na treti, teraz som trochu zamrzol na delsere, tam mi pride celkom zlozite dostat dost priser do slow time. Pri raekor sete sa mi zase asi 3x stalo, ze mi zostala 1 invisible prisera a na tom som zhasol, ale nakoniec sa podarilo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: uz mas nejaky mastery? ja WD a DH. jsem zvedavy,jak to po patchi zjednodusili
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam