• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    VOXDEI: jo ja beham HC , ale predevcirem jsem se kurevsky nasral, zacal mi padat bnet a poprve padl ve chvili kdy jsem sel GR a zrovna se objevil guardian .. takze main gear v prdeli ... jako dalsi mam ale nebyl tak vymazleny jako ta inna :( .. uvazoval jsem o ticketu ale asi by mne poslali do prdelky .. tak jsem se na to vykaslal
    SITH
    SITH --- ---
    kde se nejlépe získají ancient věci pro one punch monka? rift, gr, bounties?
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    Někdo hc season?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: no jako stava se mi dost casto,ze za mnou chodi po pulce riftu a peti se mu venujou uplne zbytecne zejo
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: oni chcipaj, ale dmg toho vybuchu neni nerfla jako vse ostatni :) takze vyhejbat se vybuchum obloukem :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: taky jsem koukal,jak rikal,ze epiphan je bugly.
    a taky to,ze doted grotesque nechcipaj,povazuju za blizzardi totalni fuckoff. to jako vazne? nechaj bug do kdy? do pristiho patche?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    AVATAR: to je build na TX ciste ... na solo GR je trochu upravenej ... gemy cca 40lvl, bez unity --> GR 71 ... momentalne je to lehkej build na pushovani ale EP inna se furt drzi :)

problem u SWK je bug kdy WoL nedela dmg kdyz je zaply Ephipany... jde to nak avoidnout ae uz to neni pro zacatecniky :) a ano quin i s tim bugem ma R1 world :D
    BARTUC: mno tak 50, to nesmrtelnost nepotrbuju. Ale kdyz ti pak bossove davaj ikacka, je to peklo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAR: na tx anc opravdu nepotrebujes :-)

AVATAR: ja sem teda push nezkousel, protože mam fakt hodne, hodne spatnej gear, nemam gemy, nemam unity apod, ale gr 50 beham kolem 2,5 - 3 minut :-)

Co se tyce uliana monka, tak zkus build od quina, je malinko jinej... jinak ja postupne ulianu stavim taky, ale jde to pomalu jak hraju malo
    Jak vam to jde s one punch monkem v GR? Me se na tohle ta uliana zacina fakt libit...
    bud jsem nesmrtelnej v sss, nebo v serenity nebo aspon 50% dmg reduction z epiphany + 45% dodge z dashing strike. Kdyz to neposeru, tak proste neumru.

jedu teda podle tohoto a zatim GR67 max, anzto mam teprve ctyri anc itemy a z toho jeste dva neupgradly :)
    http://www.diablofans.com/builds/77613-ulianas-gr92-solo-ptr-2-4-1
    BARTUC: ja teda zatim jedu ulianu a jde to taky dost dobre :)
    sunwoko anc nak nepada...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: jn, me to solo taky vůbec nebavi...

jinak včera sem zkousel set dungeon a jen sem si potvrdil, ze kridla z nich nikdy mit nebudu :D
    SITH
    SITH --- ---
    BARTUC: jj, ve vice lidech je to super, vzdycky ty rifty pak parta dava rychleji kdyz tam hazim kameny, ale jako solo je to nuda
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: hele naprosto genialni kombinace je sup monk a charge barbar... Ja beham vepředu a delam packy a barbar dykcy jen prileti bum a jedeme dal :-D
    SITH
    SITH --- ---
    mě sere ten charger barbar že jakmile si nepohlídám počet creepů do kterých to běhám tak je to nahovno. Asi dám toho monka, gear bych do dvou tří týdnů měl sehnat a pak budu v klidu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: je to sranda :-) i s mym totalne crap gearem beham tx kolem 3 minut :-) Idealni build pro onanisty, staci ti dve tlačítka na mysi :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: nizsi bych snad ani nezminoval ;)

taky jsem ho vcera nasadil na DB,protoze jsem zjistil,ze se mi gear vali v truhle a po mulach a nejak dosel matros na vyrobu Standoff
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: myslis TX ze :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    Monk je děsná mašina. Včera bylo dost času na tunění, tak jsem posbíral téměř komplet ancient na zvon build a rychlostně se to nedá absolutně srovnat s WDčkem, který jsem hrál minulou sezónu. Žádný sraní s nobrain followerama, kliknu levým myšítkem a obrazovka se vyčistí. Tak to má bejt! :))
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Delsere 40+ pokusov, vyr 2. Ale wizna hotovo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam