• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    ty orli kridla by mela padat z chesty nekde gardens of hope tier 2 nehlede na season ci nonseason...zkratka najit tu rare chestu a cekat na drop...
    JADE
    JADE --- ---
    jinak technickej dotaz, vcera jsem preinstalovaval hru a nejak me to defaultne hazelo (prihlaseni bnetu i d3 game) na americky servery, hrozne jsem se divil ze nemam zadnej char atd...muzu si zahrat dejmetomu sezonu na americkym serveru, kdyz mam plny gamesloty nonseason charakterama v evrope...a dostanu stash/portret i na evropskym serveru, kdyz to odehraju na americkym nebo ne ?! :) asi ne co ?!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MALY_BOBIK: jo aha.tyhle kridla mam pocit nejsou jen sezonni,ne? opravte me nekdo kdyztak,ale mam za to,ze jsou pridany cca se zacatkem sezony/novym patchem a muzes je tedy najit uz kdykoliv i mimo sezonu/po skonceni
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ONDRA_PATA: ty orli kridla, ono jich je vic ?
    WASQ: pristi tyden by to asi slo hele, ted sem zabitej
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RADOWAN: spis nevidim duvod proc nezacinat sezonu... ma to jenom vyhody (kdyz hrajes od zacatku) ..jedine co me napada ze nezahrajes treba s nejakym kamosem co je non season
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MALY_BOBIK: ktery kridla myslis?
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    myslite, ze ma smysl zacit sezonu6? tu 70 dam za par dni..jinak souhlasim, ja mel 70 uz v pulce actu 5..
    WASQ
    WASQ --- ---
    MALY_BOBIK: Bobo mohli bysme na to šáhnout trošku. První sezóna, který jsem se zatím neúčastnil (teda vlastně jo, asi 10 hodin..)
    HULIK
    HULIK --- ---
    MALY_BOBIK: To se zatim nevi, ale sezona 5 byla myslim 3 mesice (15.1. - 15.4.) takze predpokládám ze sezona 6 skonci koncem cervence protoze zacala 29.4.
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: aha, tak to sorry...storymode sam jsem nesel od vydani RoS
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kdy vlastne konci sezona ? chtel sme ty kridla ale nak sem se k tomu nedokopal
    DIOM
    DIOM --- ---
    DWAY: přesně tak..hrál jsem několikrát story mode od začátku a vždycky jsem byl 70 někde těsně před koncem
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: neni pravda. Ted uz to je udelane tak, ze kdyz zvedas obtiznost rozumne a nedelas speedrun (rozumnej cistis mapy) tak dostanes 70 jeste pred dohranim pateho aktu.
    JADE
    JADE --- ---
    no popravde dostane, maximalne ten portret a set do zacatku, kdyz to stihne...s tim tempem jak pise, by to taky nemusel stihnout ani dolevlit...kdyz si vezmu ze 0-70 bez pomoci je tak projit hru 3x od zacatku do konce :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TOYAK: urcite jo,ta ppstava se ti po skonceni prevede na nonS,takze na tom budes uplne stejne,jen muzes ziskat nejaky seson bonusy navic.kazdej by v tvym pripade urcite zacal sezonu ;)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TOYAK: má. jsem stejný případ :o)
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ONDRA_PATA: Hrál jsem tam tanka barbara, ale teď bych chtel zkusit něco víc "s mozkem" :) Takže asi ten Monk. Ještě se chci zeptat. Když se k tomu hraní dostanu třeba tak jednou za týden na delší čas, tak má ta season stále cenu? Asi jo, co?
    zacinat neco jineho, nez season nema smysl. Beztak se postava po sezone prevede na non season.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TOYAK: vsichni hraci zacinaji znova. Zadne veci z predtim, postavy level 1. Coz tebe nijak neovlivni, pokud hrajes sam. Jde o ten bonus loot.

Pokud te bavil barbar a nechces to same dej si krizaka (hodne paladin feel) nebo monka.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TOYAK: musis nam trochu popsat,co te na D2 bavilo a nemyslim presne podtavu.bylo to bezhlavy mlaceni jednim tlacitkem? nebo trochu umu k tomu? nebo bys radeji zkusil neco ranged? nejakej tank nebo control? co ti mame asi tak poradit za classu,kdyz jich je tolik a kazda se da hrat x zpusoby
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam